NUXON - Airlite - a festék, amitől jobban érzed magad

Airlite - a festék, amitől jobban érzed magad

a festék, amitől jobban érzed magad

 

 

A wellness érzése

A wellness érzésének egyszerű képlete: víz + a természet színei + napfény. Egyszóval, Airlite.
Porfestékeink bármilyen környezetbe alkalmasak: beltérre vagy kültérre – legyen szó otthonokról, irodákról, éttermekről, történelmi épületekről, raktárakról, iskolákról vagy bárhol, ahol élünk vagy dolgozunk.
Csak egy ablak egy kis fénnyel, és az Airlite máris szerethetővé varázsolja a levegőt.

Túl jó, hogy igaz legyen? Lássuk csak –

Az Airlite egy olyan, 100%-ban ásványi anyagokból készült (fehércement alapú) festékbe épített technológia, amely képes teljesen természetes módon megtisztítani a levegőt.

Az Airlite a fény hatására fotokatalitikus folyamatot indít el a felületeken, ahol alkalmazzák. Az elektronok koncentrációjának létrehozásával kölcsönhatásba lépnek a levegőben jelen lévő vízzel és oxigénnel, negatív ionokat hoznak létre, amelyek a szennyező anyagokkal kombinálva különböző típusú sók molekuláivá alakulnak át. A végeredmény láthatatlan és ártalmatlan sók, amelyek rögzülnek a falakon, ahol az Airlite-ot alkalmazzák. A festék telítődési ideje legalább 10 év. Ezalatt nem színeződik el, nem telepedik meg rajta a penész, ugyanolyan hatásfokkal tisztítja a levegőt. Teszi mindezt bármilyen felületen, legyen az fa, műanyag, tégla, gipszkarton, beton, bádog, rozsdamenetes acél, réz, alumínium, csempe, ytong, laminált felület, napernyő, árnyékoló, lapostető. Csak a képzelet szab határt felhasználhatóságának.

Az Airlite falfesték beltéri és kültéri változatban, öntisztító tulajdonsággal, 180 féle színben áll rendelkezésre, 10 év garanciával. Bármilyen felületre felvihető, és 10 év garanciával rendelkezik. Clear Coat fantázianevű víztisztaságú festékünkkel ablaküveget is bátran bevonhat.

A festék saját alapozóval rendelkezik, amely rendkívüli tapadást, fedést biztosít mindössze egyetlen rétegben, valamint nagy légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik. A festék nagyon szélsőséges körülmények között használható, a nagy páratartalmú, rosszul szellőző helyeken sem engedi penészesedés kialakulását.

Nem bocsát ki VOC-t, sőt semlegesíti más felületek által kibocsátott formaldehideket. Segít a beltér levegőjének frissen tartásában, megszűnteti az állott levegő szagot, megszűnteti a régi épületek öreg ház szindrómájának kellemetlen hatásait.

A festett felület tisztítása egyszerű. Felhordása ugyanúgy történik, mint bármely festéké: ecsettel, hengerrel, festékszóróval. A festék mivel semmilyen vegyianyagot, kőolajszármazékot nem tartalmaz, nem képez veszélyes hulladékot.

Beltéri kivitele azon kívül, hogy megakadályozza a penészgomba megtelepedését, 99% felett semlegesíti a polleneket, allergéneket, a vírusokat és baktériumokat. Az Ioniqa fantázianevű festékünk zománc keménységű felületet eredményez, súrolással is tisztítható, ezért kiválóan alkalmas egészségügyi és oktatási intézmények beltéri falainak festése mellett, gyerekszobák falainak bevonására is, ugyanúgy 180 féle színben, penész-vírus-baktérium-pollen-allergén semlegesítéssel.

A világban számtalan kórház, iskola, bank, középület, lakópark, alagutak, hidak festése mellett, olyan neves partnereink is bizonyítják az Airlite festékek tudását, mint IKEA, NIKE, VW, Mercedes, Benetton, Decathlon, Polaroid, Barilla, Armani, Telecom, Vaillant stb.

Airlite – hogy jól érezd magad otthonodban

 

NUXON