Szilágyi Alvásstúdió - Stílusos ágyak, kényelmes matracok

Stílusos ágyak, kényelmes matracok

Álmaink hálószobájának csak a fantázia szabhat határt

 

 

Életünk jelentős részét alvással töltjük, ezért is nem mindegy, milyen feltételek között hajtjuk álomra fejünket. A Szilágyi Lakberendezés és Alvásstúdió praktikus és az egyéni igényekre szabható ágyakat, valamint számos matractípust kínál, hogy a minőségi pihenés biztosítása mellett megjelenésben is álmaink hálószobája várjon minket.

Szilágyi Alvásstúdió - Stílusos ágyak, kényelmes matracok

Az alábbiakban bemutatott kárpitos ágyakkal nem kell kompromisszumot kötnünk, hiszen formavilágban és szövetválasztékban is rengeteg lehetőség közül választhatunk. A hatalmas ágyneműtartók sok hasznos tárolóhelyet rejtenek, melyet egyes modelleknél beépített éjjeliszekrény és tárolórekeszek is kiegészítenek. A komfortot tovább fokozzák az állítható háttámlák és az ágyakhoz tartozó ülőfelületek, pamlagok. Igazi idillt alakíthatunk ki velük a hálószobában, mely tökéletes helyszíne lehet az olvasásnak, tévézésnek és nem utolsósorban a minőségi, pihentető alvásnak.

A számos stíluslehetőség mellett az ágyak többféle méretű fekvőfelülettel érhetők el, melyet egy kényelmes matraccal koronázhatunk meg. A matracokat az ágy méretéhez igazodva egy kétszemélyes (például 160×200 vagy 180×200 cm-es) vagy eltérő igények esetében két egyszemélyes (például 2 db 80×200 vagy 90×200 cm-es) kivitelben is választhatjuk. A kínálatban matrac helyett felépített, rugós fekvőfelületű ágyak, továbbá fa ágykeretek, és különféle típusú ágyrácsok is elérhetők.

Szilágyi Alvásstúdió - Stílusos ágyak, kényelmes matracok

A Szilágyi Lakberendezés és Alvásstúdió már több mint 20 éve a régió egyik legnagyobb ágy- és matracválasztékával várja a vásárlókat, ahol lehetőség van kipróbálni, személyesen is összehasonlítani a termékeket, hogy megtalálhassuk a számunkra legkényelmesebbet. Az üzlet vezetője, Szilágyi Zoltán alvásszakértőként személyes tanácsadással is segít eligazodni a matracok világában, hogy a választott típusnak köszönhetően hosszú éveken át minden nap kipihenten ébredhessünk.

A matracválasztás során több szempontot is érdemes figyelembe venni, például az alvási pozíció, az életkor, valamint a testfelépítés és a testsúly is fontos tényezők. A komfortérzet mellett pedig a megfelelő anatómiai alátámasztást sem szabad figyelmen kívül hagyni. Az üzletben magas minőségű Best Dream, Bio-Textima és Lineanatura matracok közül válogathatunk, melyek számos kivitelben segítik az egészséges alvást. Kemény, középkemény és puha matracok egyaránt képviseltetik magukat többek között táskarugós, hideghab, memóriahab, latex és kókusz rétegekkel. A sztenderd méretek mellett egyéni méretezésben is rendelhetők, továbbá fedőmatracok, matracvédők és ágyneműk is megtalálhatók a kínálatban.

Szeretettel várjuk megkereséseiket Kiskunhalason, a Széchenyi u. 108. szám alatt vagy az alábbi elérhetőségeken, segítünk álmaik hálószobájának berendezésében!

 

Szilágyi Lakberendezés és Alvásstúdió