TEAKhome - Beépített mosdós szekrények

Praktikus és látványos fürdőszoba szekrények beépített mosdóval

A fürdőszoba berendezése okozza általában a legtöbb fejtörést új lakásunk berendezésekor, ezért is érdemes vásárlás előtt szaktanácsadást kérni. A szekrény kiválasztásakor az első kérdés, amit meg kell válaszolni, hogy külön szekrényt, és arra ráültethető mosdót szeretnénk, vagy pedig beépített mosdóval felszerelt bútort. Akik a beépített mosdós szekrény mellett teszik le a voksukat, sok gondot levesznek a vállukról, hiszen számos előnye van. Ezeket gyűjtöttük most össze.

Amellett, hogy egy ilyen bútor csodás fókuszpontja a fürdőnek, nagyon praktikus megoldás. Először is nem kell azon gondolkodni, hogy milyen mosdótál illene a kiválasztott szekrényhez, mert a beépített mosdók esetében ezt már megtették helyettünk a francia designerek. A beépített mosdós szekrényekhez álló csapot kell vásárolni, melyhez a szabványos furat már előre ki van alakítva. A mosdó egy kicsit nagyobb, mint a bútor, aminek praktikus okai is vannak, mert így a víz nem folyik be a mosdó alá. A bekötési szerelvények esztétikusan rejtve vannak a szekrényben.

A könnyű tisztíthatóság pedig már csak hab a tortán, hiszen a mosdók impregnált felületén nem tapadnak meg a szennyeződések. A 2 csapteleppel kialakított lávaköves mosdóval felszerelt szekrényeink esetében gyakran megjegyzik, hogy bár dupla mosdó, mégis olyan, mintha csak egy mosdót kellene takarítani.

A hagyományos kerámia mellett a merészebbek elegáns, fekete lávakő mosdót vagy klasszikus márványt is választhatnak. A tömörfa természetes, meleg tónusai tökéletesen kiemelik bármelyik mosdó színét és szépségét.

Francia tervezőinknek köszönhetően biztosan mindenki megtalálja a saját stílusához illő darabot, mindegy, hogy klasszikus stílusú bútorra vagy letisztult, minimalista vonalakra vágyik. Ráadásul nem csak nagy fürdőszobát van lehetőség beépített mosdós szekrénnyel berendezni, mert 38 és 180 cm szélesség között több méretből választhatunk.

TEAKhome - Beépített mosdós szekrények

Megoldások kis fürdőszobákba

Nem kell lemondani a luxus érzéséről akkor sem, ha csak kis alapterületű fürdőszobával gazdálkodhatunk. Kis helyiségbe ideális választás egy felfüggesztett szekrény, ami beépített mosdóval még inkább helytakarékos megoldás. A BASIC kollekció darabjai a mindössze 38 cm-es szélességükkel és 25 cm-es mélységükkel(!) a legkisebb kézmosó vagy mellékhelyiségbe is beférnek. Ráadásul márvány mosdóval felszereltek, és 3 csodaszép színből is választhatunk.

A STELLE kollekcióra szintén a minimalista vonalak jellemzőek, azonban a tervezőink tovább fokozták a hatást egy elegáns fogantyúval, ami egyben törölközőtartóként is funkcionál. A teakfa és a márvány szinte egybeolvad ebben az egyszerű, mégis elegáns kis szekrényben. Szintén helytakarékos darab, hiszen ennek a szélessége is csupán 38 cm, mélysége pedig 25 cm, a mosdó teljesen megegyezik a BASIC mosdójával. Mivel a BASIC szekrénynél magasabb, így ezzel a bútorral nagyobb tárolókapacitást kapunk. Krém, szürke és fekete márvány mosdóval is rendelhető.

TEAKhome - Beépített mosdós szekrények

Szekrények keskeny fürdőszobába

A keskeny, hosszú fürdőszobák nagyobb kihívást jelentenek tulajdonosaiknak, mert nem könnyű megfelelő bútort találni ilyen adottságú helyiségbe. De nem lehetetlen! Erre a problémára 2 megoldást is tudunk kínálni. Az egyik a LINE kollekció elegáns fürdőszoba szekrényei, amiben kényelmesen elférnek a törölközők és a pipereholmik. Praktikusan kihasználhatjuk vele a rendelkezésre álló teret, miközben a márvány és a vízálló teakfa gondoskodik a lenyűgöző látványról. Minden igényt kielégít mindössze 41 cm-es mélységével.

A másik megoldás a SLATS kollekció, ami szintén 41 cm mély, ám 125 illetve 150 cm szélességének köszönhetően rengeteg tárolóhellyel rendelkezik. Elegáns márvány mosdója megegyezik a LINE bútorokon is látható mosdókagylóval. A szekrényajtók zsalus megoldása, az ergonomikus fogantyúk (a kéz egy kis nyíláson keresztül pont befér, hogy az ajtó nyitható legyen) teszik a szekrényt igazán szerethetővé.

TEAKhome - Beépített mosdós szekrények

Kényelmes fürdőszoba egy mosdóval

Azoknak, akiknek nagyobb fürdőszoba áll rendelkezésükre jóval könnyebb dolguk van az ideális berendezés kiválasztásakor. Rengeteg designból választhatnak akár fiókos, polcos vagy tolóajtós bútort álmodtak meg maguknak. Arra érdemes figyelni. hogy a beépített mosdó a fürdőszoba színeivel harmonizáljon. A márvány mellett választhatunk jól bevált, strapabíró, csillogó, hófehér kerámia mosdós vagy gyönyörű, matt fekete lávakő mosdóval kialakított szekrényt. Az biztos, hogy egyikkel sem nyúlunk mellé, hiszen mindkét anyag gyönyörű, és tökéletesen illik a valódi fához, legyen az teakfa, tölgyfa vagy rózsafa!

Az EASY kollekció az egyik legnépszerűbb a fürdőszoba szekrényeink közül. Vásárlóink az egyszerű, elegáns vonalvezetésbe és a hatalmas tárolóhelybe szeretnek bele. Ez a szekrény egy klasszikus fából: tölgyből készült. Időtlen stílusa és a nemes faanyag miatt ez egy örök darab. Jól mutat csodás hófehér kerámiával, de éjfekete lávakővel is.

Az EDGAR kollekció szerény megjelenésével igazán könnyen beilleszthető bármilyen stílusú fürdőszobába. Különlegesen mély felső fiókjában rengeteg dolgot tárolhatunk, amit nagyon szeretnek Vásárlóink. Kerámia és lávakő mosdóval is gyönyörűen mutat.

Ha klasszikus stílust, esetleg vintage-t keresel, akkor a HERMIONE kollekció fenyőből készített darabjai egész biztosan Neked valók! A szekrény finoman ívelt vonalait egy sima felületű kőlap zárja, amely karaktert és kifinomultságot kölcsönöz ennek az elegáns bútordarabnak. A beépített kerámia mosdó, a nagyméretű felület és a szekrény két fiókja minden igényt kielégít, ami egy ilyen szekrénytől elvárható.

Az EMILY fenyő és kő fürdőszobaszekrény beépített kerámia mosdóval szintén ezt a klasszikus, rusztikus vonalat képviseli. Jól ötvözi a világos fa sápadtságát a természetes kő időtlenségével.

TEAKhome - Beépített mosdós szekrények

Hasonlóan bájos darab a LOUISE fenyő és kő fürdőszobaszekrény. A tömör tölgyfa robusztusságát jól finomítja a gyönyörűen megmunkált kőfelület és a beépített kerámia mosdó. Kényelmesen elfér benne minden fürdőszobai holmi, hiszen a szekrényekben polcok is találhatóak.
Vásárlóink újabb favoritja következik, ez pedig a JILL kollekció. Rengeteg előnye van: melegséget árasztó, világos teakfa, modern formavilágú kerámia mosdótál és nagy tárolókapacitás. Kell ennél több egy kellemes, spa hangulatú fürdőbe?

A KARL kollekció röviden: melegség és modern külső. Aki rajong a tölgyfa bútorokért, az egyenesen imádni fogja ezt a szekrényt. Csodálatos megmunkálás, meleg színárnyalat, praktikus kialakítás. A rusztikus, bemart felület egyedülállóvá teszi, az ember azonnal késztetést érez, hogy megsimítsa a kezével. Kerámia és lávakő mosdóval is rendelhető.

Most pedig jöjjön az első rózsafa fürdőszoba szekrény a válogatásunkban. A NOVA kollekció darabjai különleges, illatos, indiai rózsafából készültek. Egyedüllálló színei és mintázata rögtön lenyűgöz mindenkit. Ez a fa szerelem első látásra, annyira egyedi és ámulatba ejtő. A kerámia vagy a lávakő is hihetetlenül jól mutat a bútoron.

TEAKhome - Beépített mosdós szekrények

Dupla mosdós fürdőszoba szekrények nagy fürdőszobákba

Bár kissé megosztó téma a dupla mosdó, de egyre többen választják ezt a megoldást, ami valljuk be, nagyon praktikus a reggeli készülődéskor, főleg ha sokan osztoznak a fürdőszobán. Családi fürdőszobákba is csak ajánlani tudjuk. A WAVE teakfa fürdőszoba szekrényünk csak duplamosdós kivitelben elérhető. Családoknak ideális: hatalmas fiókokkal, amik mindent elnyelnek!

A legtöbb bemutatott kollekció elérhető dupla mosdós változatban is, úgyhogy ha valamelyik design megtetszett, érdemes átgondolnod, hogy a nagyobb szekrényt válaszd. Hosszú távon előnyösebb lehet, és a kényelmet hamar meg lehet szokni. Érdemes megnézned egy-egy kollekció minden darabját, mert polcot, tükröt vagy kiegészítőt is találhatsz a kiszemelt bútor mellé!

Tetszik a beépített mosdó? Kattints ide, és nézz szét a kínálatunkban! Ha pedig kérdésed van, kérdezd Katalint!

A TEAKhome szakértője:

Nagy Katalin


TEAKhome