TEAKhome - Prémium teakfa kerti bútor kollekciók 10 év garanciával

Prémium teakfa kerti bútor kollekciók 10 év garanciával

Szeretnénk figyelmébe ajánlani csúcsminőségű kerti bútorainkat, melyek tökéletesen illeszkednek az IN & OUT trendbe. A kinti teret egyedi bútoraink segítségével ugyanazzal a gondossággal lehet berendezni mint a szobabelsőt, hiszen ma már nincs a két tér között esztétikai különbség. Ezért ami kintre jó, az bentre is, például egy nappaliban is használható.

Legújabb kollekcióinkba olyan modern bútorok tartoznak, amelyek természetesen illeszkednek a lakásbelsőbe és a teraszra is. A 10 év garancia az első osztályú indonéz teakfának és a rozsdaálló alumínium szerkezetnek köszönhető, melyből ezek a bútorok készültek.

A teakfa kerti bútorok Rolly Royce-a

Prémium kategóriájú teakfa kollekcióink mind a kivitelezés, mind a felhasznált alapanyagok tekintetében garantálják a magas minőséget és a hosszú élettartamot. Annak, aki hosszú távra tervez kerti bútort vásárolni időtálló designnal, ezek a csúcsminőségű teakfa asztalok és székek nyújtják a tökéletes megoldást. Ismerősei is csodájára járnak majd ezeknek az összeállításoknak még évek múltán is! Nem beszélve arról, hogy nap mint nap élvezheti a luxus érzését anélkül, hogy kimozdulna saját kertjéből.

TEAKhome - Prémium teakfa kerti bútor kollekciók 10 év garanciával

ANTIONI asztal a nagy társaságokhoz

A majdnem 3 méteres hosszúságával az ANTIONI asztal köré kényelmes elfér egy nagyobb társaság is a nyári estéken. Kifinomult vonalak, és magas szintű megmunkálás jellemzi. Jól kiegészíti a szettet a FRANCIA és az ARCO szék is.

PALOMA teakfa asztalok lenyűgöző designnal

A PALOMA asztaloktól egészen biztosan eláll majd a vendégek szava, hiszen ilyen famegmunkálással ritkán találkozhatunk a mai, bútorlapokból készült tömegtermékek világában. Szemet gyönyörködtető kidolgozása nem okoz csalódást az igényes bútorok rajongóinak. Kerek és ovális asztallappal is egyaránt elérhető, de a lábrészen alkalmazott megoldás mindkét design esetén ugyanolyan egyedi. Látszik a kidolgozáson, hogy nagy precizitást igénylő darabok.

TEAKhome - Prémium teakfa kerti bútor kollekciók 10 év garanciával

Csúcskategóriájú kerti székek

Az ARCO székeket prémium minőségű teakfa elemekből készítették hozzáértő kezek, ami rozsdaálló alumínium szerkezetre került. Masszív és strapabíró darabok kortárs design elemekkel fűszerezve.

A FRANCIA 100% tömör teakfa kerti székek visszafogottan elegáns megjelenésüket az igényes faragásoknak és a hajlított háttámlának köszönhetik. A háttámla kialakítása a legoptimálisabb kényelmet szolgálja. Érdekesség, hogy a klasszikus BRIDGE szék újragondolása nyomán alkották meg ezt a különleges designt francia tervezőink.

HARPER kollekció indusztriális elemekkel

Ez a kollekció a modern stílus kedvelőinek kedvence lehet, hiszen a tömör teakfát magas minőségű, rozsdaálló alumínium elemekkel ötvözték tervezőink. Az asztal mellett kényelmes padok is a kollekció részét képezik, így szettben is rendelhető. Esztétikus, funkcionális, prémium darabok, melyek a terasz díszévé válnak.

FADO kollekció a kényelem és luxus nagykövete

A FADO kollekció minden olyan bútordarabot magába foglal, ami a kinti életterünkben elengedhetetlen, akár pihenésről, akár vendéglátásról van szó. A napozóágytól, a tálalóasztalig és a kényelmes padokig csupa olyan bútorok, amik maximális kényelmet és kikapcsolódást biztosítanak a teraszpartikon vagy medencés bulikon, de a funkcionalitást teljes mértékben szem előtt tartva. Hiszen a francia design egyik legfontosabb ismérve, hogy egy bútordarab ne csak dekoratív, de használható is legyen! Ezzel a kollekcióval egy luxusszálloda teraszává varászolhatja saját kertjét. Ha teljes körűen szeretnénk berendezni kültéri nappalinkat, akkor a FADO termékcsalád nyújt megoldást.

Csúcsminőségű kerti bútoraink kínálatában megtalálhatóak asztalok többféle méretben, székek, tálaló- és dohányzóasztal illetve kényelmes padok és kanapék. Teraszra, medence mellé tökéletes választás Ügyfeleinek!

 

Kattintson ide a termékkínálatunk megtekintéséhez!

Ha kérdése van, e-mailben, telefonon vagy személyesen keresse Katalint!

 

TEAKhome

A TEAKhome szakértője:

Nagy Katalin


TEAKhome