Hajnal Projekt Design Kft. - Texam tapéta

Texam tapéta - LUX kollekció

A Hajnal Projekt Design Kft. szeretné bemutatni az Európában már sikeresen szereplő, hazánkban cégünk, mint magyarországi képviselő által forgalmazott, textúrájában és anyagában különleges tapéta családját.

A Texam cég inspirációja, a klasszikus szépség és a kreatív szellem között létrehozott összhangban rejlik, tiszteletben tartva az anyagok természetes tulajdonságait. Az aktuális lakástrendből, a természetből és híres művészek ötleteit megfogadva merített a különleges és esztétikus megjelenéshez a gyártó cég. A Texam Home tervezői a tapéták motívumainak alkotását innovatívan újra gondolják , hogy minden otthont egyedivé varázsoljanak.

 

Fedezzék fel a kollekciót , amiből most a legújabb könyvünket szeretnénk részletesen bemutatni!


A LUX kétféle jelentéssel bíró név: könnyű és luxus.

Megtalálhatóak benne világos és sötét színek, csillognak, vagy fénylenek attól függően, hogy esik rájuk a fény. Luxus, mert a kollekció gazdagságot és pompát sugároz, amely megfelel azoknak az ambícióknak, hogy bárki a kisszerű megoldásokon felül tudjon kerekedni. Grafikai és anyagfelhasználás szempontjából a Lux elsődleges szerepet játszik a rabul ejtő, különleges struktúrájú fal létrehozásában. A magas színvonalú technológia használata lehetővé teszi a természetben előforduló metamorfózisok megjelenését ahol könnyű megtalálni a meglepő grafikai elemeket. A kollekció legtöbb mintája nagy léptékű és véletlenszerűen illeszkedik egymáshoz. Olyan megoldás, amely lehetővé teszi a dekoratív mintázat egészének érzékelését, – illesztés nélkül, mindezzel azt sugallva, hogy a dekoráció közvetlenül a falon készült, egyedi. A telt színek lehetővé teszik hangsúlyos építészeti környezet megteremtését.

A Texam tapétakollekció mind a 25 mintakönyve megtekinthető a belvárosi bemutatótermünkben, keressenek minket bizalommal!

Hajnal Projekt Design Kft.

Texam lux collection