Bartos Cecília

Bartos Cecília


A lakberendezés számomra nem csak egy szakma, hiszen minden egyes tervezési munka egy új kihívás mindig mást-mást alkotunk az ügyfeleink igényei alapján. Mint sokan mások a szakmában én sem azonnal lettem lakberendező pár éve döntöttem el, hogy a közgazdász szakmát felváltva profi szinten szeretnék a lakberendezéssel foglalkozni.

Azt gondolom a lakberendezéshez rengeteg kreativitás és nagyfokú empatikus képesség szükséges, hogy a megrendelőim számára olyan otthonokat tudjak tervezni, amelyben hosszú távon jól érzik majd magunkat. Tervezőként mindig egyedi, személyre szabott terek kialakítására törekszem, szem előtt tartva a tér és a funkcionalitás harmóniáját. A tervezési munka során fontosnak tartom, hogy összhangba kerüljek a megrendelőmmel és kölcsönös bizalom alakuljon ki. Mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy jó döntéseket hozzunk, megtaláljuk a tökéletes megoldásokat, a megfelelő darabokat, maximálisan megvalósítsuk az elképzeléseket.

Szívesen tervezek több stílusban, szeretem az egyediséget, a korszakoktól független stílusos designt, ugyanakkor élhető tereket alkotok. Folyamatosan ismerkedem az új technológiákkal, újdonságokkal, részt veszek hazai és nemzetközi kiállításokon, szakmai napokon bővítem ismereteimet, hogy ügyfeleimnek a lehető legtöbb segítséget tudjam nyújtani. Munkámban a kreativitást, a szakmai változatosságot szeretem igazán, hiszen nincs két egyforma otthon, tér és nincs két egyforma ember, akinek tervezhetünk, alkothatunk.

Bartos Cecília

KÉPEK