Csáki Györgyi

Csáki Györgyi


„Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk, és tudni, hogy annak értéke is van?”
(Katherine Graham)

 

1979-ben születtem. Változatos és mozgalmas életet tudhatok a magaménak. Kísérletező személyiségként, több szakmát szereztem és több munkaterületen volt szerencsém kísérletezni.

24 évesen vállalkozó lettem, mely során kiadványok, magazinok tervezésével, kiadásával foglalkoztam. Komplett csapatot kellett irányítanom. Munkám része volt pl. újságírók, grafikusok irányítása; nyomdák, szponzorok megkeresése, kapcsolattartása; Rendezvények bonyolítása. Azért szerettem, mert több szakmában kellett egyszerre jelen lenni. Egyik pillanatban még cikket írtam a másikban már rendezvényen fotóztam.

Átlagosan évente költöztem, így volt alkalmam arra, hogy az aktuális teret, akár minél rövidebb idő alatt otthonossá, hangulatossá varázsoljam. Szabadidőmben a fotózás mellett képeket festettem, így idővel rájöttem az alkotás az, ami feltölt és megnyugtat. Mindezek tapasztalata a lakberendezéshez vezetett. Ebben a szakmában kiélhetem mindazt, ami igazán Én vagyok.

Mivel hasonlóan összetett szakma, mint amit eddig is képviseltem, ezért nagy kihívásként éltem meg már a tanulmányaim során is a tervezéseket. Picit pszichológusnak is kell lennünk, de irányítani is tudni kell, ez mellett kreativitás, logisztika, csapatszellem mind elengedhetetlen ebben a szakmában is. Folyamatosan figyelem a legújabb trendeket és fejlesztem tudásomat. Maximalistaként, minden rám bízott munkából a legtöbbet igyekszem kihozni.

Szolgáltatásaim:

  • Komplex lakberendezési tervezés
  • Egyedi bútorok tervezése
  • 3 dimenziós látványterv készítés
  • Belsőépítészeti kialakítás
  • Lakberendezési szín- és stílustanácsadás
  • Beszerzés
  • Kivitelezések koordinálása

Csáki Györgyi

MUNKÁK

KÉPEK