Bazsó Krisztina

Bazsó Krisztina


Tervező Tag

 

Szlovákia, Kisudvarnok /dunaszerdahelyi járás/

+421 904 331975
bazsokristina@gmail.com

facebook.com/bazsokriszta

Örömmel tölt el, hogy olyan munkám van, melyet imádok. Izgalmas, változatos, kihívásokkal teli, kreatív. Szeretem a sokszínűségét: az emberekkel való munkát, a folyamatot, ahogy a megrendelő igényeinek és személyiségének megismerésével kirajzolódik előttem az a tér, ahol otthonosan fogja érezni magát; a tervezési folyamatot, amikor az elképzelés „testet ölt“, ez a kreatív tevékenység szinte visz magával, megszűnik az idő és a tér és megszületik a 3D látványterv; a kivitelezési szakaszt, ami szintén fontos része a lakberendező munkájának, a terv valósággá válik,pörgős és egyben felelősségteljes munka.

Minden terv egyedi, személyre szabott, ezért nagyon fontos része a munkámnak, hogy megismerjem a megbízóm igényeit, ízlését, szokásait, hogy egy olyan életteret tervezzek – legyen az otthon vagy középületi helyiség/iroda, étterem stb./ –, amivel azonosulni tud. Fantasztikus élmény, amikor elkészül a terv és a visszajelzésből kiderül, hogy ez sikerült.

Szeretem a kihívásokat, minden olyan megbízást, amely realizálása során fejlődhetek. Mivel fontos számomra az ügyfeleim maximális elégedettsége, a munkámhoz hozzátartozik tudásom, ismereteim folyamatos frissítése, bővítése.

Pályafutásomat 2002-ben közgazdászként kezdtem a Pozsonyi Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után. Mivel a lakberendezés, otthonteremtés mindig foglalkoztatott, 2008-ban lakberendezői oklevelet szereztem. A kétéves tanfolyam elvégzése után 7 és fél évet dolgoztam egy fürdőszobastúdió vezetőjeként és tervezőjeként. Mellette saját vállalkozást indítottam, amit a mai napig működtetek, folyamatosan fejlesztem, bővítem, hogy megbízóim álma és vágya valósággá váljon.

Bazsó Krisztina

KÉPEK