Intero Design - Egyedi felületek

Egyedi üveg, fa, fém felületek, falburkoló elemek, csempék, grafikai minták – az Intero Design kínálatában

Az Intero Design 100%-ban magyar fejlesztésű, és magyar tulajdonban lévő brand, amely az időtállóság és egyediség jegyében született.

Cégünk felületnemesítéssel, egyedi felületek létrehozásával foglalkozik. Ügyfeleink igényeihez mérten, képesek vagyunk magas minőségű grafikai minták digitális megjelenítésére, üveg, fa, fém, különböző anyagú falburkoló elemek, illetve csempe felületekre. Szinte minden enteriőr helységben akad olyan felület, ahová kifejezetten illeszkedik ez a technológia.

Amiért kiemelkedünk a piacon jelen lévő versenytársak közül, az a strukturált, 3D-s felületek létrehozása, amivel térbeli hatást tudunk kelteni. A technológia lehetővé teszi, hogy a felületek domborulatait fizikálisan is tapinthatóvá tudjuk tenni, legyen szó saját fotóról, grafikáról, vagy az általunk megálmodottakról.

A teljes színpaletta több mint 16 millió színt képes megkülönböztetni, így már az első pillantás után látszik a kiemelkedő minőség. Cégünk által gyártott termékek képzőművészeti színvonalon tükrözik a sokszínűséget, egyediséget. Az Intero Design olyan lehetőséget nyújt ügyfelei számára, ahol a tervezés szabadságával megteremthetik a kívánt hangulatot.

Ennek a technikának köszönhetően 2017-es évben Construma nagydíjat nyertünk el, illetve ugyanebben az évben a Mestermunka nagydíjat is magunkénak tudhatjuk, – Bács-Kiskun megyében -, a Kereskedelmi és Iparkamara díjazásában.

 

Nyomtatott konyhahátfal

Lakásunk talán leghangsúlyosabb élettere a konyha-étkező, ahol a család mindennapi élménybeszámolói és jóízű beszélgetései zajlanak, ezért megérdemli, hogy lakásunk éke legyen.
Konyhája hátfalát saját elképzelései, vagy az általunk elkészített design szerint egyedivé, hangulatossá varázsoljuk. A hátfalat minden esetben edzett üvegből készítjük, hiszen a biztonság mindennél fontosabb.

Nyomtatott beltéri üvegajtók, tolóajtók, lengőajtók

 

Beltéri ajtóink kiváló minőségű edzett üvegből készülnek és széles spektrumú grafikai megoldásokkal állnak ügyfeleink rendelkezésére. Minden ajtónk egyedi igényeknek megfelelően kerül legyártásra méret, és minta tekintetében egyaránt.

Zuhanykabinok és hátfalak

A zuhanykabinokat és hátfalakat minden esetben edzett üvegből készítjük, melyet egy kiválasztott nyomtatott dekorációval látunk el. A zuhanykabin hátfalra bármilyen dekoráció választható, vagy válasszon megadott mintáink alapján. Grafikusaink segítségével, kérésére megtervezzük saját, egyedi igényének megfelelő designt. A nyomtatással dekorált zuhanykabin hátfalak egyediségükben kiemelkedők és sokkal könnyebben tisztán tarthatók, mint a hagyományos csempék, hiszen nincsen fugázás. Varázsolja egyedivé kabinját, hátfalát ahol a felfrissülés garantált.

Egyedi bútorlapok

Nem talál elképzeléseinek megfelelő bútort, vagy csak feldobná megunt, de jól funkcionáló szekrényét? Nálunk megtalálja a megoldást.
Gyártunk egyedi bútorlapokat választható színvilágú korpusszal, nyomtatott bútorfronttal. Az általunk készített front lehet strukturált és sík is, ami azt jelenti, hogy lehet térbeli kiterjedése is, ha Ön úgy szeretné.

Üvegképek

Mi HD felbontást használunk a nyomtatáshoz, melyek tökéletes a színek telítettségéhez és összképéhez. A képeket furatolt üvegre nyomtatjuk és pontmegfogós vasalattal értékesítjük így biztosítunk modern megjelenést.

Üvegcsempék

A csempéinket be lehet építeni egyszínű csempék mellé bordűrként, vagy díszítő elemként! Amire a legbüszkébbek vagyunk azok a fémes színeink.
Csempéink edzett üvegből készülnek, melyek a biztonságot és tartósságot szolgálják.

Intero Design

www.intero.hu