Csákvári Irén

Csákvári Irén


Otthonteremtés szenvedéllyel

Kreativitás, maximalizmus és egyediség. Ezek mentén születik meg az a stílus, ami leginkább jellemzi a munkámat. Mindig is fokozott érdeklődéssel csodáltam az épületeket, az igényes, harmonikus enteriőröket. Elvarázsoltak az építészeti elemek, az apró részletek és a letisztult terek. Ezért is fordultam a belsőépítészet irányába.

Otthon. Rövid, sokat használt hétköznapi szó, melyet a saját személyiségünk tölt meg tartalommal. Éppen emiatt az otthon mindenkinek mást és mást jelent. Ezért kell minden megbízónak újat, egyedit, pont hozzá illőt alkotni. Ebből adódóan imádom a hivatásomat.

Küldetésem, hogy támogassam megrendelőimet a magával ragadó, stílusos, ugyanakkor nagyon is praktikus otthon megteremtésében. Izgalmas kapcsolódni egy család, egy ember, egy élethelyzet, egy cég lelkületéhez és kifejezni mindezt a lakberendezés nyelvén. Érdekes feladat és egyben nemes cél is a számomra.

Munkám mögött megjelenő értékek. Legfontosabb jellemzők:

  • Minőség, rugalmasság, gyorsaság
  • A tökéletes helyszín kialakítása a nyugalom és a biztonság mentén
  • Személyre szabott igények és stílusjegyek alapján megalkotott terek
  • Harmonikus, élhető enteriőrök

Büszke vagyok arra, hogy a szakma legjobbjaitól tanulhattam:

  • Grid Enteriőr Akadémia
    Gyakorlati tudást, biztos alapokat nyújtó képzés, melyet igazán szenvedélyesen végeztem el.
  • Junior Art Center Lakberendező Iskola
    Az ország egyik legjobb lakberendező iskolája. Nagy örömömre szolgál, hogy itt a szakma több kiemelkedő személyiségétől is tanulhattam.

 

„Less is more.” – Ludwig Mies van der Rohe

Csákvári Irén

KÉPEK