Falevél Műhely - ”falakon át” technika

”falakon át” – egyszerre retro és modern fal

Előfordul, hogy egyszerre vonzanak minket a modern és a retro dolgok, főleg, ha a kettő ízlésesen egyesül. A falfestésben is van erre megoldás.

A „falakon át” technikámat azoknak ajánlom, akik nem akarnak választani a régies stílusú és a modern megjelenésű falfelületek között. Ebben az eljárásban minden kirajzolódó réteg egy korszakot jelenít meg, így az egymásra kerülő rétegekkel lehetőség van több stílust megjeleníteni ugyanazon a falon.

Ez egy valódi épített fal, ahol a rétegek egymásra építése türelmet igényel, de egy igazán különleges látványt eredményez. Különösen jól mutat magas belmagasságú helyiségekben, ahol a rétegeknek megadatik a tér az érvényesülésre, de normál belmagasságú helyiség esetén is éreztethető a hatás.

Azok számára pedig, akik az idő múlását szeretnék még jobban hangsúlyozni, pergő vakolat hatását tudom kelteni. Több materiális, időbeli, térbeli kontrasztot is teremtek egy-egy munka során, pl. modern-retro, sima-érdes, új-romos, fakó-éles, színek kontrasztja, ami szintén árulkodik a munka összetettségéről.

A munka helyszíni felméréssel kezdődik, aminek keretében átbeszélésre kerülnek az igények. Tervmunkákat viszek magammal, hogy láttatni tudjam a különböző technikák eredményét.

A fal kizárólag előre egyeztetett (megrendelő részéről észrevételezett) tervek alapján készül. Mint minden egyedi falnál, itt is a megrendelő határozza meg azt, hogy az egyes rétegek milyen stílust jelenítsenek meg, azon belül pedig milyen alakzat, anyag vagy szín kerüljön fel az adott rétegre és ezáltal a falra.

Különösen izgalmas lenne a munka egy lakberendezővel együttműködve, mert így az enteriőrben biztosan minden harmonizálni fog.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet vagy szeretnél ajánlatot kérni, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen.

 

FaLevél Műhely

Kovács Viktória
tulajdonos

Falevél Műhely - ”falakon át” technika

További tudnivalók a felületről:

vegyes stílusú fal

Falevél Műhely