Csikkel Anita

Csikkel Anita


A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték…
Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „továbblépni”. Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező és a Lakberendezők Országos Szövetségének tagja.

Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket felnyitni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni. Így vagyok ezzel az új „hivatás-hobbym”, a home staging (lakásfelkészítés eladásra-kiadásra) alkalmazásakor is.
Home-stager (lakásfelkészítői) és lakberendező tapasztalatomat szívesen alkalmazom, hogy az Ön otthonát is tökéletesre formáljuk!

Csikkel Anita

MUNKÁK

KÉPEK