Gacsályi Orsolya

Gacsályi Orsolya


Tervező Tag

 

+36 30 868 3205
gacsalyio@gmail.com

Már egészen kis koromban felvillanyozott az otthonunk vagy akár csak egy helyiség berendezése, átalakítása. Gyerekkoromban a szobámat, később pedig a lakásaimat addig rendezgettem, amíg tökéletesnek nem éreztem. Diplomát mégis közgazdászként szereztem és ebben a szakmában is dolgoztam 14 évet. A lakberendezés megmaradt hobbinak egészen 2019-ig, amikor ikerlányaim megszülettek. Ekkor jött a gondolat: most vagy soha! Így 2020-ban beiratkoztam a Stílusház Kreatív Művészeti Magániskolába, ahol 2022-ben végeztem Lakberendezőként.

3 dolog, amit kiemelnék magamról:

  1. Vonzódom a régi használati tárgyakhoz, családi örökségekhez. Ezek a tárgyak eszmei értékkel rendelkeznek, melegséggel, jóleső emlékekkel töltik be otthonunkat.
  2. Próbálok az élet minden területén zölden gondolkodni. Mindezt persze a józan ész keretein belül, de mindenképp abban a szilárd meggyőződésben, hogy ez a jövőben egyre fontosabb szempont lesz.
  3. Fontosnak tartom a képző- és iparművészeti alkotások jelenlétét életterünkben. Legyen szó akár híres vagy kortárs alkotásról, feltörekvő művész vagy hobbialkotó munkájáról. A lényeg, hogy számunkra értékes legyen. Olyan, amin szívesen pihentetjük szemünket otthonunkban.

Sokan gondolják, hogy a lakberendezés luxus. Én hiszem, hogy pont a lakberendezői szakértelem és tapasztalat szükséges ahhoz, hogy a minőséget gazdaságos megoldásokkal vegyítve, minden igényt kielégítő, stílusos otthont teremtsünk megfizethető áron.

Gacsályi Orsolya

KÉPEK