Casati Color Kft. - Varázslatos belső hőszigetelő festék

Varázslatos belső hőszigetelő festék

TERMOISOLANTE

 

Ebben a nehéz energia helyzetben még fontosabb lett, hogy környezettudatosan gondolkodjunk. Most amikor muszáj letekerni 2-3 fokot a termosztáton, rendkívüli segítséget tud nyújtani komfort érzetünknek és pénztárcánknak ez az egyszerűen és költséghatékonyan használható beltéri hőszigetelő falfesték a TERMOISOLANTE!

A Termoisolante egy beltéri, páraáteresztő, a penész kialakulását megakadályozó, hő és hangszigetelő hatású diszperziós falfesték!


Hihetetlen – de mégis létezik!


Fő jellemzője, hogy olyan bevonatot hoz létre, amely szigetelő hatást fejt ki a lakásunk beltéri falain. Így megakadályozza a falak hőingadozását, a hő híd miatt kialakuló penészesedést, páralecsapódást.

A fent említett problémákból kialakuló foltosodás nem létezik többé, nem kell ismétlődően letisztítani és újrafesteni falainkat a penész kialakulása miatt.

A hatás mechanizmus a benne lévő speciális összetételű gömböcskék segítségével jön létre. Mivel a falat télen melegen, nyáron hűvösen tartja, így segít takarékoskodni a fűtés és hűtés költségünkön.

A hang és a hőszigetelő hatás kifejtéséhez javasolt a terméket 3 rétegben felhordani a festendő felületre.

 

Bővebb információ megtalálhatóak a letölthető technikai adatlapban illetve weboldalunkon.

 

www.casati.hu