Gulyás Eszter

Gulyás Eszter


  • Junior Art Év hallgatója 2021
  • A RAVAK Hungary Kft. és a LOSZ szakmai pályázata I. helyezet 2022
  • 2022. S/ALON BUDAPEST Nyertes Enteriőr Tervezői Pályázat csapatmunka -Hipnagógia Tematika
  • Év Moodboard pályázat 2023 – RAVAK különdíj 2023

Milyen hatással van ránk az épített környezetünk? Hogyan hatnak ránk a színek, fények, a körülöttünk lévő tárgyak? Egyáltalán befolyásolja-e az életminőségünket, a mentális közérzetünket az a hely ahol élünk?

Megfogalmazhatunk egy egyszerű axiómát ezekre a kérdésekre:

„Az a környezet ahol jól érezzük magunkat, alkalmas arra, hogy ott éljünk.”

Az „élettér” alakítása, tervezése nagy felkészültséget igénylő feladat, széleskörű, több szakmát érintő tudásanyag szükséges a tökéletes végeredmény eléréséhez. Kezdve a megrendelői igények helyes, pontos beazonosításától egészen a pszichológiát, építészetet, logisztikát, társszakmákat, sok esetben projekt menedzsmenti feladatokat érintő kérdésekig.

Megrendelőink egy része már a kezdeti „kapavágásnál” felismeri azt, hogy mindenki maradjon a saját kaptafájánál, vagyis belsőépítészeti szakkompetencia bevonásával kezd bele talán élete legnagyobb projektjének megvalósításába.

Sokan vannak olyanok is, akik lelkesen vágnak bele a feladatba, és valahol elakadnak. A sok-sok döntési helyzet elbizonytalanítja őket, vagy bebizonyosodik, hogy a kockás papíron felvázolt elképzelés a valóságban nem igazán működik.

De találkoztunk már olyan esettel is, amikor a projekt végén kerestek meg minket azzal a problémával, miszerint nem érzik jól magukat a lakásukban a házukban, de nem tudják megfogalmazni miért.

Mi tudjuk.

Az Eszterlánc lakberendezési stúdió csapatában egyszerre van jelen a kifinomult művészet, az építészeti lényeglátás, a belső terek egyensúlyának érzéke, a gazdasági racionalizmus és mindezek összekovácsolásához szükséges műszaki szemléletű szervezői tudás a sikeres projektek megvalósulása érdekében.
Szolgáltatásainkban magáningatlanok, irodaterek, belsőépítészeti tervezése és kivitelezése is szerepel, specialitásunk az egyedi kiállítási standok tervezése és kivitelezése.

Értékálló, időtálló egyedi tereket tervezünk, kreatív szemlélettel, annak érdekében, hogy a környezetet vagyis az „életteret” és a benne lévő emberek igényeit, elképzeléseit, naprakész tudásunkkal, tapasztalatunkkal a legmagasabb szakmai szinten tudjuk támogatni.

Gulyás Eszter

KÉPEK