Banyár Enikő - Egyszerű de nagyszerű

Egyszerű de nagyszerű

Mindig nagy öröm amikor egy új ügyfél megkeres. Új embereket ismerek meg, új kihívások várnak rám hiszen minden munka más és más. Egy kedves fiatal házaspár keresett meg, hogy a nem rég vásárolt közös otthonuk teljes belső dizájnját tervezzük meg együtt.

A házba belépve az előszoba már meg is mutatja az egész ház stílusát. Elegáns, kimért, tiszta, a személyiségüket is tükrözi. Az előszobát elválasztotta egy fal a nappalitól, azt kibonttattuk így lett tágasabb és tudtunk egy csodás előszoba bútort betervezni.

Ahogy áthaladunk az előszobán a nappali fogad minket, ami ugyan abban a stílusban és anyagban pompázik, mint az előtér. A matt kasmír szürke bútorlap tökéletesen párosul a diófával. Az egész nagyon modern és elegáns. Ezt pedig még kiegészítettük fa lamellákkal és egy márványhatású matt hátfallal a tv mögött, a LED fények pedig csak a grátisz a hangulat fokozásához.

A nappaliból a konyhához jutunk, ami ugyancsak a kasmír eleganciáját és a dió kifinomultságát mutatja meg. Ide valóban igaz a mondás:” Egyszerű de nagyszerű.” A konyhában rengeteg a hely, sok szekrény és fiók kapott helyet. A sarokban a pultra fektetett szekrény tökéletesen elrejti a nap mint nap használt konyhai eszközöket.
A bárpult külön kérés volt, ami alatt ugyanúgy találhatóak szekrények, valamint egy ízléses kis ital tároló is.

 

Ízelítő a látványtervekből:

A hálószoba kialakításánál fontos volt az ajtó mögötti hatalmas gardróbszekrény, valamint a TV melletti kis sminkasztal. Az ágy mögött az egyedileg tervezett bársony borítású falpanel a szoba egyik ékköve a lamellákba illesztett ledekkel együtt. Az egész háló nagyon intim és nyugodt, mégis elegáns, pont, mint az egész ház enteriőrje. Színekben itt is a kasmír és a sötét fa mutatkozik meg.

A dolgozószoba ugyanúgy központi részt játszik az életükben, home office miatt fontos volt, hogy legyen egy helység, ahol nyugalomban tudnak dolgozni. Anyagokban itt is ugyan azok láthatóak mint a ház eddigi pontjainál. A nagy szekrényeknek hála rengeteg pakolási lehetőségük van, ami valljuk be mindig szükséges.

A ház utolsó helysége, aminek végleges tervei előtt sok-sok terv készült. De abszolút megérte minden percét, amit a fürdőszoba megtervezésével töltöttünk. Hangulatában teljesen megmutatja és viszi tovább az egész enteriőrt.

Ezen a projekten dolgozni is megtisztelő volt és hatalmas élmény, csak úgy, mint minden nap amit tervezéssel tölthetek. Az elégedettség pedig, amit az ügyfeleim arcán látok és köszönetében kapok még nagyobb öröm számomra!

Banyár Enikő
lakberendező