Mailingerné Gyurkovics Katalin

Mailingerné Gyurkovics Katalin


Tervező Tag

 

+36 70 772 2890
gyurkovicskatalin@gmail.com

Aktívan tervező tájépítészmérnökként tudom, hogy mennyire fontos az otthonunk környezetének harmonikus, funkciókhoz illeszkedő kialakítása. Évek óta készítek teljes körű kertépítészeti terveket intézmények, lakóparkok, magánházak számára, építész irodákkal együttműködve, így a Stílusház Magániskola kétéves lakberendezői képzésének műszaki szemlélete egyezett a saját szakmai hozzáállásommal.

A tanulmányaim során a meglévő tudásomat tovább tudtam bővíteni, pontosítani és nagyon sok új ismerettel gazdagodtam. Szeretem a szakmám, az alkotás örömét, amely egy újabb izgalmas területen is kiteljesedhet. Örömmel tölt el, amikor igényes, alapos munkát adok ki a kezeim közül, ez most már a lakberendezési tervezésre is igaz, ügyfeleim elégedettsége pedig motiváló erőként hat rám. A kerttervezéssel jól párosítható lakberendezés segítségével az épület belső terét maximálisan össze tudom hangolni a kert kialakításával, így a megrendelői elképzelések, igények alapján teljesen személyre szabott enteriőr és exteriőr alakítható ki. E két terület kreatív kapcsolódása sok előnnyel jár, hasonlóan ahhoz, amikor az építész tervezővel együttműködve alakítható ki a zöldfelületet az épület körül.

Célkitűzésem, hogy ezentúl már nem csak a megrendelői elképzelések és szakmai irányelvek szerinti „kiterjesztett lakótér”, azaz a terasz, a közvetlen és tágabb kert megtervezésében tudjak segíteni ügyfeleimnek, hanem a belső és külső tér összhangját is megteremtsük, illetve a lakótér belső elrendezésében, kialakításában is megoldásokat tudjak adni. Az ingatlanok eladásra való felkészítése, a home staging egy még kevéssé ismert, izgalmas szakterülete az enteriőr tervezésnek, amelyben szintén tevékenykedni szeretnék.

Mailingerné Gyurkovics Katalin

KÉPEK