Polczer Viktória

Polczer Viktória


Polczer Viktória vagyok, egy olyan lakberendező, aki egyedi és inspiráló terek megteremtésére törekszik.
Karrierem nem a hagyományos úton indult: tanítóként kezdtem pályámat, ahol a pedagógiai készségek és a kreativitás szorosan összefonódott a munkámban. Ez a háttér adott nekem egy mélyebb megértést az emberi interakciók és a tér harmonikus összhangjának fontosságáról. Több kiegészítő területen is kipróbáltam magam, többek között az esküvőszervezés és stílustanácsadás területén, amelyek tovább mélyítették szakmai látásmódomat és a design iránti érzékenységemet. Mintegy hat évvel ezelőtt csöppentem bele a lakberendezés izgalmas világába, ami azóta is a szenvedélyem. Ezzel a hivatással egy tapasztalt lakberendező mellett kezdtem el foglalkozni, ami teljesen új irányt adott az életemnek. Azóta Okleveles lakberendező lett belőlem, és minden nap arra törekszem, hogy ügyfeleim elképzeléseit valósággá varázsoljam.

Számos lenyűgöző projekt áll a hátam mögött, amelyek között megtalálhatóak a funkcionalitást és esztétikumot tökéletesen ötvöző családi házak, lélegzetelállító belvárosi lakások és egyedi kihívások. Büszkeségem a La Cantina projekt, ahol egy tufába vájt pince megújulását vezettem, amely most egy luxus apartman otthona. Ez a munka tökéletes példája annak, hogyan lehet a térfunkciókat és a vizuális elemeket innovatív módon összeegyeztetni, létrehozva egy harmonikus és exkluzív teret. Az apartman egyedülálló karaktere és a természettel való harmóniája kiemeli a designom és a környezet iránti tiszteletem.

Munkám során mindig arra törekszem, hogy a belső terek kialakítása során a funkcionalitás és a személyre szabottság tökéletes egyensúlyát találjam meg.
A térrendezés, a szín- és anyaghasználat, valamint a világítástervezés mind-mind kulcsfontosságúak a tökéletes otthon megteremtésében.

Hiszem, hogy a lakberendezés nem csak a helyiség megjelenéséről szól, hanem arról is, hogyan érezzük magunkat benne. Folyamatosan tájékozódom a legfrissebb trendekről és innovációkról, részt veszek nemzetközi design kiállításokon, mint például a milánói design hét, hogy ügyfeleim számára mindig a legjobbat nyújthassam. Ez az elkötelezettség a tanulás és a megújulás iránt teszi lehetővé, hogy friss, modern és egyedi megoldásokat kínáljak.
Mint egy kisfiú édesanyja és szerető feleség, tisztában vagyok azzal, mennyire fontos, hogy az otthonunk támogassa a családi életet és egyensúlyt teremtsen a mindennapi rohanásban. Minden stílust szeretek és tiszteletben tartok, hiszen minden egyes irányzatban felfedezhető a szépség és az otthonosság. Legyen szó modern minimalizmusról vagy meleg, rusztikus hangulatról, célom, hogy ügyfeleim számára megvalósítsam az őket leginkább kifejező teret.

Polczer Viktória

KÉPEK