Pál Gabriella Anna

Pál Gabriella Anna


Az egyediség számomra kulcsfontosságú.

Mindig is valami új, különleges létrehozásával szerettem volna foglalkozni. Az alkotás gyerekkorom óta az életem szerves része különböző formákban. A lakberendezés mindezeket ötvözi, megadja az igazi flow élményt számomra.

A mai világban egyre nehezebb olyan otthoni vagy munkahelyi környezetet teremteni, ami igazán egyedülálló és stílusos. A tervezés megkezdésekor elengedhetetlen számomra a megrendelők megismerése. A személyes igények felmérésén és a praktikumon túl kulcsfontosságú, hogy esztétikában is ideális legyen az elképzelt enteriőr.

A rengeteg kínálat közül nem egyszerű feladat kiválasztani a számunkra megfelelő összeállítást. A KorAnne Designnal a legfőbb célom az élhető terek megalkotása, ahol komfortosan és természetesen otthon érezhetjük magunkat. Ehhez elengedhetetlen a környezettudatosság és a természetesség, ami mindig is alapelv volt az életemben. Így az általam tervezett belső terek szintén ezt a szemléletet képviselik a legapróbb részletekig. A visszajelzések alapján az egyedi és stílusos belsők jellemeznek, amelyek hűen tükrözik a használójukat.

Pál Gabriella Anna

KÉPEK