Török Judit

Török Judit


Tervező Tag

 

+36 20 583 0609
judit@stylingflow.com

www.stylingflow.com

Több, mint 20 év reklámügynökségi múlttal magam mögött döntöttem úgy, hogy elindulok azon az úton, amelyet régóta megálmodtam.

A reklámszakma sokszínű világa tapasztalást adott abban, hogy kitartó munkával és alázattal az álmaink megvalósíthatóak.

A váltás iránti vágyam mögött többek között az fogalmazódott meg, szeretek alkotni és maradandó stílusokat, élettereket létrehozni.

Szeretem a szép házakat, otthonokat, rajongok az egyedi tárgyakért, különböző kiegészítőkért.

A letisztult vonalak mellett, érdekesnek tartom keverni a stílusokat, színeket, hangulatokat, így az interior design világában számos variációt meg lehet alkotni.

A Styling Flow Interior Design lakberendezési vállalkozásomat 2022-ben indítottam el. Mivel szeretek fejlődni és szeretem a kihívásokat, egy régi álmom valósul meg 2024-ben egy lakberendezési stúdió megnyitásával, ahol a tervezési szolgáltatások mellett egy üzlethelyiség keretein belül egyedi és különleges kiegészítők és bútorok is elérhetőek lesznek.

A Feng Shui alapelvei a lakberendezés területén fontosak számomra, mivel a spiritualitás és ezáltal a harmónia megteremtése is az otthonunk alappillére.

Folyamatos szakmai képzéseken, előadásokon és külföldi kiállításokon veszek részt, hogy a lakberendező szakma dinamikusan változó trendjeit és újdonságait a munkám során érvényesíteni tudjam.

Török Judit

KÉPEK