GEWISS - Joinon elektromos autótöltők

Joinon elektromos autótöltők

A JOINON, minden elektromos jármű töltésére szolgáló megoldás, beleértve mind a termék technológiai infrastruktúráját, mind annak teljes irányítását, műszaki segítségét és karbantartását. Kezdve töltőállomásoktól és a hozzátartozó okostelefon applikációktól egészen a háttérszoftverig, melyen egységesen kezelhető a hálózat – egy teljes rendszer, amely a környezeti fenntarthatóságot versenyképes sikertényezővé teszi.

Minden igényt kielégítő megoldás, amely minden helyet – éttermek, szállodák, sportközpontok, stadionok, kereskedelmi üzletek – kiemelt pozícióba helyez a felhasználóknál.

Típusok:

  • I-CON: I-CON falitöltőket kompakt méret és kifinomult megjelenés jellemzi, melyek tökéletesek minden otthoni és magán területen való felhasználásra.
    Biztosítják a jármű gyors, biztonságos és megbízható töltését, a nemzetközi biztonsági előírásoknak megfelelően. Az I-CON PREMIUM verzió egy innovatív felhasználói felület-rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a töltési beállítások helyi, azonnali kezelését.
  • I-ON: I-ON oszlopai IP55-ös védelemmel vannak ellátva, vandálbiztosak, ellenállóak a környezeti és egyéb behatásokkal szemben, ezeknek köszönhetően ideálisak nyilvános területek számára.
    Egyedi hatszögletű kialakításának köszönhetően, minden parkoló típushoz és városi környezethez ideálisan illeszkedik. I-ON WALL falitöltők rozsdamentes acélborítással és anti-graffiti festéssel rendelkeznek, ezeknek köszönhetően nyilvános területekre a legjobb választás.
    Kis méretük ellenére egyidejűleg, akár két elektromos járművet is képesek feltölteni, egyenként 22 kW teljesítményig.

 

Gewiss Hungária Kft.