GEWISS - ChoruSmart - Minden környezethez illeszkedő kivitelezés

ChoruSmart - Minden környezethez illeszkedő kivitelezés

A ChoruSmart a GEWISS innovatív ökoszisztémája, amely funkcionális és esztétikai megoldások teljes skáláját kínálja minden telepítési igényhez, a lakosságtól az irodákig. Válasszon a különféle technológiák közül – hagyományos, vezeték nélküli és buszos – amelyek jelentős előnyöket kínálnak a felhasználó számára a kényelem, biztonság, megtakarítás szempontjából.

Tökéletes szinergia az intelligens eszközökben rejlő lehetőségek, a hagyományos mechanizmusok megbízhatósága és a ChoruSmart keretek összetéveszthetetlen stílusa között.

Hagyományos villanyszerelési megoldások

A ChoruSmart hagyományos rendszerre vonatkozó kínálata tökéletes esztétikai és vezetékes technológiai megoldásokból áll, amelyek egyszerűek és fejlettek, minden típusú épülethez használhatóak.Olyan innovatív vezérlőegységeket kínál, mint az EVO axiális és az érintő vezérléses változatok, amelyek lehetővé teszik a lámpák és redőnyök egyszerű központosítását a hagyományos billenő és lágy kattintású vezérlők helyett. A kínálatban megtalálhatóak még hazai és nemzetközi szabványú aljzatok, érzékelők, jelzőeszközök, védelemi eszközök.

Összekapcsolt okosotthoni megoldások

A ChoruSmart Összekapcsolt eszközökkel bővítve számos okos, egyszerű vezeték nélküli megoldást hoz létre. Az EGO SMART keretek az egész ökoszisztéma jellegzetes elemei. Egyedülálló és testreszabható felületet kínálnak a biztonság, a kényelem és a háztartási fogyasztás egyszerű kezeléséhez.

A Zigbee vezeték nélküli protokollal, a piac főbb hangasszisztenseivel – a Google Home IoT platformjaival és az Amazon Alexával – valamint az IFTTT-vel való integráció – a Home Gateway APP-on keresztül – lehetővé teszi a fények, redőnyök, az energiafogyasztás és a kritikus helyzetek ujjbeggyel és hangvezérléssel történő kezelését. Az akkumulátor és vezeték nélküli vezérlőegységek lehetőséget adnak további vezérlőpontok hozzáadására, amennyiben szükséges.

A ChoruSmart Összekapcsolt Okosotthon termékcsaládja tökéletes megoldás lakossági és kisvállalkozási felhasználásra, legyen szó új építésről, vagy meglévő építmények felújításáról, korszerűsítéséről, minimális szerkezeti beavatkozással.

 

Gewiss Hungária Kft.