Év Lakberendezője 2014. pályázat nyertesei

nyertesekí

A pályázatra három kategóriában összesen…

 

 

 

Az Év Lakberendezője 2014. győztesei…

 

 

 

 

Év Lakberendezője 2014. Pályázati kiírás

A Szövetség idén is három kategóriában hirdette meg a hazai lakberendezési szakma legrangosabb versenyét. Az immár harmadik éve nyílt pályázaton azok is részt vehetnek, akik nem tagjai a Szövetségnek, így minden magyarországi, minimum középfokú OKJ-s lakberendező végzettséggel rendelkező személy beadhatja pályázatát egyénileg (lakberendező és pályakezdő lakberendező kategóriában), illetve csoportosan is.

 

A pályázati anyag tartalmáról olvasson tovább…

 

 

Szponzorok, támogatók

2015-ben ünnepli a LOSZ 20. születésnapját, mely alkalomból komoly szakmai összefogással, ünnepi keretek között kerül sor a díjak átadására. Szponzorok és egyéb cégek, kialakult szokásjog szerint, különböző értékes nyereményeket ajánlanak fel. A szponzorok listája és a felajánlások sora folyamatosan bővül.

 

 

Szponzorainkról és a felajánlott különdíjakról olvasson tovább…

 

 

 

Szakmai Konferencia

Az idei díjátadót megelőzi egy Szakmai Konferencia, ahol támogatóink, a pályázók és meghívott vendégek mutatkoznak be és tartanak előadásokat, kerekasztal beszélgetést. Idén először kapnak lehetőséget a pályázók arra, hogy a Szakmai zsűrizést követően a konferencián bemutassák pályázati anyagukat a nagyérdeműnek.

 

A konferencia időpontja, helyszíne és a program itt olvasható…

 

 

 

Pályázók és a tablók

A szakmai díjakon kívül minden évben a közönség is szavazhat, dönthet arról, hogy kinek a munkája, pályázata lett a legjobb. A szakmai zsűrizés után a tablókat megtekintheti személyesen a MAXCity Lakberendezés Áruházban. Mindhárom kategóriában hirdetünk közönségdíjat, melyre az Önnek legjobban tetsző munkára adhat le szavazatot.

 

Itt tekintheti meg a pályázati anyagokat és szavazhat…

 

 

 

Környezetünk tervezőinek ünnepi estélye, a TERVEZŐK BÁLJA

Szövetségünk 20. születésnapját ünnepli ebben az évben, mely szinte egyidős a lakberendező szakmával. Ebből az alkalomból díjátadóval egybekötött ünnepi estélyt rendezünk. A Tervezők Bálja egy olyan design gála, ahol találkoznak és együtt ünnepelnek a hazai szakma és társszakmák jeles képviselői.

 

Várjuk Önt és partnerét a közös ünneplésre, melyről bővebben itt olvashat…