Fedezze fel az új világot a Whirlpoollal

Fedezze fel az új világot a Whirlpoollal!

Bemutatjuk az új Whirlpool W Collection termékcsaládot

 

 

Egyszerű, mégis egyedivé varázsolja a világot, a technológiát és a designt a legmagasabb fokra emelve. Ez csak is a Whirlpool lehet. A W Collection készülékeit azoknak terveztük, akik a tökéletességre törekednek a kiváló teljesítményen keresztül. A neve márkánk kezdőbetűjéből ered és az Ön igényeire és szokásaira épül. Öntől tanul, így a tökéletességet intuitív módon érheti el.


Finom összhang

A W Collection a gépek közötti kommunikációt is elhozza az Ön otthonába. A 6. Érzék Live Applikációval Ön az otthona irányítójává válik, így szabadon tervezheti meg életterét. A háztartási készülékeknek ez a köre megkönnyíti a szabadidejének beosztását. Ráadásul a 6. Érzék LiveApp készen áll arra, hogy tippeket és javaslatokat tegyen, vagy olyan hasznos útmutatókkal lássa el, amelyek az Ön ízléséhez, szokásaihoz és étrendjeihez igazodnak. Egy intelligens szövetséges a tökéletes életért.


Intuitív, magával ragadó élmény

A W Collection szíve a 6. Érzék technológia, intelligens érzékelők és intuitív funkciók, amelyek segítenek a kiváló eredmények elérésében, asszisztált főzési élménnyel. Lépésről-lépésre ad útmutatást az ételek elkészítéséhez. Mit készítene? Az intuitív 6. Érzék technológia automatikusan beállítja a tökéletes paramétereket a kívánt eredményért. Kiemelkedő felhasználói élmény, amely a teljesítménynél kezdődik és a kiválósággal ér véget, mindezt intuitív módon biztosítja a tökéletes végeredményért.


Letisztult design

A W Collection termékcsaládot vásárlóink egyedi stílusát figyelembe véve alakítottuk ki. Minden készülék a legapróbb részleteiben is elegáns és modern, minden elem a kiválóságot tükrözi. A legmodernebb formai kialakítás kiváló digitális technológiai megoldásokkal párosul, hogy a készülékek tökéletesen illeszkedjenek vásárlóink otthonába és életébe. Ezek a készülékek már sokkal érthetőbb nyelven kommunikálnak a felhasználókkal. Egyszerű, letisztult, lényegre törő kialakítás.

a TÖBBSZEMKÖZT DESIGN KOLLABORÁCIÓ TÉRBEN ÉS IDŐBEN
rendezvény

szakmai főtámogatója:

Fedezze fel az új világot a Whirlpoollal

 

Sütők & Gőzsütők – jellemzők és technológiák
A SmartDisplay intelligens kijelző biztosítja a készülékkel a kapcsolatot és lehetővé teszi a Whirlpool készülékek innovatív funkcióinak a használatát – képeket, egyszerű javaslatokat és egyértelmű utasításokat jelenít meg, ami segítséget nyújt főzés közben. A W Collection készülékekben található új SmartDisplay intelligens kijelzője a legújabb főzést segítő technológiát kínálja. A könnyen érthető ikonok és egyszerű utasítások kombinációja egyszerűvé és magától értetődővé teszi a Whirlpool fejlett technológiai megoldásainak a használatát.


Mikrohullámú sütők – jellemzők és technológiák

A W Collection termékcsalád mikrohullámú sütőivel feleannyi idő alatt érhető el a tökéletes eredmény*. Csak válassza ki, hogy mit szeretne enni, és hagyja, hogy a 6. Érzék érzékelők automatikusan kiválasszák az 5 különböző főzési módszer közül a legmegfelelőbbet, automatikusan beállítsák az időt, teljesítményt és hőmérsékletet az ízletes végeredmény érdekében. A főzést segítő funkciók segítségével olyan ételek gazdag választékát készítheti el, amelyekről nem gondolta volna, hogy mikrohullámú sütőben is elkészíthetők. 140 főzési kombináció a választott étrend szerinti jól áttekinthető csoportosításban: egészséges, vendégváró, nemzetközi konyha, vegetáriánus és még sok egyéb.

* Főzési idő a Whirlpool hagyományos sütőjével összehasonlítva a leggyakoribb receptek némelyikénél (pl. lasagna, sült csirke, sós sütemény stb.)


Indukciós főzőlapok – jellemzők és technológiák

A W Collection indukciós főzőlapok egyszerűen, érthetően segítik a felhasználót a kiváló végeredmény elérésében. A 6. Érzék által segített főzési útmutatók lépésről-lépésre végigvezetik a felhasználót az előre beprogramozott 100 recept közül kiválasztott étel elkészítése során. Az intelligens érzékelők mindegyik receptre automatikusan beállítják az ideális hőmérsékletet és az időt, hogy az eredmény mindig tökéletes legyen. A legfrissebb trendeket követő, letisztult vonalvezetésű, aprólékosan kidolgozott formai kialakítás modern, stílusos megjelenést kölcsönöz a főzőlapnak, amely tökéletesen mutat minden konyhában. Ráadásul interaktív kezelői felületükkel a W Collection főzőlapok minimális erőfeszítéssel maximális eredményt garantálnak.

 

 

Whirlpool W Collection Termékcsaládok


W Collection Black Fiber

A W Collection készülékek egyik termékcsaládja a természet elemeit ötvözik, a fém minimalizmusát, a fekete kifinomultságát. Egy gyönyörű design, ahol a fekete fém soha nem volt ilyen lágy. Fekete, rozsdamentes acél konyhai készülékek, melyeket a természet inspirált, egyedülálló, meleg textúrával. Ez az új W Collection Black Fiber.

W11
A W11 Collection a kifinomult, minimalista konyhák számára készült. Az üveg sugárzó szépsége makulátlan, tiszta vonalakkal párosulva egyedi, elegáns megjelenést biztosít. A beépített W11 készülékek tökéletesen harmonizálnak egymással, így a vásárlók letisztult, összehangolt konyhát alakíthatnak ki. Az innovatív érzékelők és funkciók egyszerűvé teszik a kifinomult programok használatát, és segítik a használót minden lépésnél, így a kiváló teljesítmény mellett a készülékek használata is igazi élménnyé válik.

ÉLVEZZE AZ INTERAKTÍV FŐZÉS NYÚJTOTTA ÉLMÉNYT
A MySmartDisplay egy intuitív, letisztult és könnyen leolvasható kijelző, amely segíti a felhasználókat abban, hogy még jobb és tapasztaltabb szakáccsá váljanak. Egyszerűen válasszon ki a számtalan recept közül egyet, és a MySmartDisplay végigvezeti az egyes lépéseken a kezdetektől egészen az tökéletes végeredményig. Az ízletes ételek sikeres elkészítése még sohase volt egyszerűbb és élvezetesebb. A hat érintőszenzorral rendelkező színes érintőképernyő segítségével kezelheti a sütőt és használhatja a programozott recepteket, ugyanakkor az okostelefon stílusú TFT kijelző nagy felbontást biztosít első osztályú MP3 hangminőség mellett.


W9

A W9 beépített készülékek a minimalista formatervezés és az innovatív technológia inspiráló ötvözetei. A tiszta üveg és a rozsdamentes acél csillogása biztosítja a modern konyhák számára az ideális avant-garde megoldást. Az intuitív, könnyen használható funkciókkal rendelkező W9 készülékek tökéletesen összehangolt megjelenése szép, harmonikus, exkluzív és elegáns megjelenést biztosít.

FEJLETT, INTUITIV ÉS SOKOLDALÚ
A Whirlpool tudja, hogy az emberek elfoglaltak, és azt szeretnék, ha a főzés örömteli élmény lenne, ahelyett, hogy használati utasításokat kellene böngészniük. Ezért az új érintőképernyős kijelző egyértelmű utasításokat ad, amelyek könnyen végrehajthatók a kép vagy egy egyszerű ötlet kiválasztásával. A felhasználók minden szükséges információt és visszajelzést megkapnak egyetlen szempillantás alatt, így több idejük marad kreativitásuk kibontakoztatására és az egyedülálló Whirlpool élmény élvezetére.

W7
A W7 a beépített készülékek modern termékcsaládja, tiszta, egyszerű vonalakkal, fényezett acéllal és üveggel. Minden egyes részlet kidolgozásakor napjaink letisztult, modern otthonaival való harmónia megteremtése volt az elsődleges cél. Az összehangolt modern forma mögött fejlett technológiai megoldások, intuitív funkciók és intelligens megoldások sokasága rejlik, számtalan inspirációval és ötlettel.