Schneider Electric - Keretet adunk vágyaidnak!

Keretet adunk vágyaidnak!

 

Megérkezett az új Sedna termékcsalád!

 

 

Stílusos, egyedi, kényelmes – talán ezek a leggyakoribb elvárások, amikor megfogalmazzuk magunknak, milyen lenne az álomotthonunk. De egyre gyakrabban merül fel a fenntarthatóság és az „okosság” is az igények között. A Schneider Electric új Sedna kapcsolócsaládjával és Wiser okosotthon-rendszerével stílusosan lehet okos és egyedi az otthonunk.

 

Ma már minden részletében figyelünk arra, hogy otthonunk és használati tárgyaink egyszerre legyenek praktikusak, környezetkímélők és formatervezettek. A dizájn, a stílus és a szín meghatározó a bútorok, világítótestek kiválasztásánál, de még a falfesték esetében is, a villanykapcsolókra azonban egy kicsit mostohagyerekként, vagy egyáltalán nem gondolunk. Pedig a kilincseken kívül ezeket érintjük meg a legtöbbször, ezért nemcsak a felületük, hanem a formájuk, színük sem elhanyagolható – hiszen folyamatosan szem előtt vannak. Egyre erősödik a trend, hogy a kapcsolók az enteriőr részei legyenek, megjelenésükkel, formájukkal harmonizáljanak a helyiség stílusával, sőt akár önálló tárgyként is érvényesüljenek. Egy gondosan megtervezett, a belső térhez illeszkedő kapcsoló harmóniát sugároz.

a TÖBBSZEMKÖZT DESIGN KOLLABORÁCIÓ TÉRBEN ÉS IDŐBEN
rendezvény

szakmai főtámogatója:

 

Élethű elegancia
Az új Sedna kapcsolók esetében nem csak a forma különleges, de a minőség jegyében élethűek az alapanyag-imitációk, ami a látvány mellett abban is megnyilvánul, hogy tapintásra a kapcsolók felülete teljesen hasonló az eredeti alapanyaghoz. A fát, üveget, fémet és követ sugalmazó termékek több színben kaphatók, az egyedi ízlés szerinti összeállítást pedig segíti, hogy bármelyik betét, bármelyik kerettel kombinálható.
A variálhatóság, a minőségi kivitelezés, a kedvező ár/érték arány mellett az új Sedna kapcsolócsalád nagy előnye az egyszerű és könnyű szerelhetősége. A termékek függőlegesen és vízszintesen is ötösig sorolhatók, és mivel a keret 8 ponton rögzíthető, lehetőség van arra is, hogy a fal esetleges egyenetlenségeit kiegyenlítsék a szereléskor, vagyis kapcsolóink tökéletesen illeszkedjenek a fal síkjához.

 

Okosítás bekapcsolva
Az új Sedna kapcsolók rendelkeznek az alapvető okosotthon-funkciókkal is, így nem csak az egyedi stílus kialakításában segítenek, de egy okosotthon megvalósítását is támogatják. A Wiser by SE telefonos applikáción keresztül teszi lehetővé a világítás (időprogramozással, fényérzékeléssel) és az árnyékolás vezérlését, a jelenlétszimulációt, de segítségével azonnal értesülhetünk egy esetleges vízszivárgásról vagy nyitva felejtett ajtóról/ablakról is. Az alkalmazás használata szinte gyerekjáték, bárki könnyedén megtanulhatja, a rendszer a közeljövőben további kényelmi megoldásokkal bővül majd.