JAF Holz - Szabad út a képzelőerőnek

Szabad út a képzelőerőnek!

Ízelítő széles termékpalettánkból

 

 

BELTÉRI AJTÓ

 

Mit ajánlunk? – Minőség és szakértelem.

Klasszikus, elegáns design, rusztikus, konzervatív vagy formabontó – az ajtók esetében minden megengedett, amennyiben illik az épület stílusához. A JAF Holz kínálatában mindent megtalál egy helyen. Több neves gyártó széles termékskálájával várjuk, amelyeket bemutatótermeinkben szakértőink segítségével élőben is bármikor megtekinthet.

Széles választék és profizmus

A JAF Holz hazánk egyik vezető vállalata a készajtók forgalmazása terén, jelentős raktárkészletünk partnereink számára gyors kiszállítást és nagyfokú rugalmasságot biztosít. A kiváló minőségű készajtók mellett a JAF Holz az ajtógyártók számára is egyedülálló kínálatot biztosít, kezdve a nyersajtóktól a papírrácsbetétes, üreges faforgácsbetétes, profilpréselt vagy üveg elemeken át a vasalatokig.

Tekintse meg weboldalunkon, hogy az ajtók mely elemeit tartjuk mindig raktáron, amelyek így gyakorlatilag azonnal elérhetőek nálunk!

FURNÉR

 

Furnérról általában

Az egyik legnemesebb anyag, amelyet a fából előállíthatunk. Valódi fa, amelyet különböző technikai eljárásokkal (fűrészelés, késelés, hámozás) több vékony, 0,3 mm – 5 mm vastagságú lapokká alakítanak. A fa természetes jellegét és egységét a furnér kötegekbe „rendezésével”, és az egyes kötések egységben tartásával (rönk) még jobban megőrizhetjük. A furnérokat a világ minden pontjáról származó fafajokból állítják elő. A különböző éghajlati övek, termőhelyek, a földrajzi elhelyezkedés az egyes fafajok színeinek és rajzolatainak csodálatos változatosságát rejti magában.

Furnér minden felhasználási területre a JAF Holz kínálatában:

 • Egyedi válogatási lehetőség
 • 12 millió négyzetméter furnér raktárkészlet (Salzburgi furnérközpontban)
 • 180 fafaj
 • 60 különböző osztályozás
 • 0,6 / 0,8 / 0,9 / 1,4 / 2,5 mm vastagságok
 • Por- és nedvességvédelmi csomagolás
 • Azonnali információszolgáltatás a raktárprogram segítségével
 • Veneer-World – eredeti furnér képeket tartalmazó online furnér webshop
 • Kínálat, tanácsadás, kiszállítás (gyorsposta is)

MELEGBURKOLAT

 

Lakberendezés pár kattintással

Nehéz elképzelni, hogy mutatna a kiválasztott padló az adott helyiségben?

A padló konfigurátorunkkal mindössze pár kattintással megnézheti. Nincs más teendője, mint kiválasztani a helyiség típusát, beállítani a színeket és már próbálhatja is a különböző padlókat a helyiséghez. Amennyiben így is nehéz lenne a döntés, akár lehetősége van a kiválasztott padlóburkolatokat össze is hasonlítani. Próbálja ki bátran!

DEKORATÍV LAPOK

 

Szabad út a képzelőerőnek

A JAF Holz mottója: “Szabad az út a dekorok széles spektrumának és az Ön képzelőerejének”. Hagyja, hogy a különböző formák és trendek inspirálják! Mindegy, hogy klasszikus vagy modern, egyszerű vagy játékos, puritán vagy letisztult – a JAF dekoratív lapok rendkívüli kínálata minden igényt kielégít.


Miért ajánljuk?

 • Első osztályú anyagminőség
 • Innovatív, dekoratív design
 • Széles választék

Mindenkinek megvan a maga ízlése

Amennyire különbözik az egyes emberek ízlése, olyan sokrétű dekor választékkal rendelkezünk: a JAF Holz olyan vezető európai márkák termékeit forgalmazza mint pl.: az Egger, Falco, Kronospan, Fundermax és Kaindl.

A dekoratív lapok különböző hordozó anyagokkal és vastagságban is elérhetőek, valamint minden kiválasztott színhez és struktúrához megtalálja a tökéletes élzárót is kínálatunkban. A valamennyi kirendeltségünkön rendelkezésre álló, hatalmas raktárkészletnek köszönhetően vállalatunk egyértelmű előnyt élvez az egyedülállóan széles választék és a gyors kiszállítás terén.

TERASZBURKOLATOK

 

Teraszburkolatok – Élete színpadához

Tömörfa – Az egyediség találkozik a tartóssággal

Szín, minta, illat, a szerkezet és kellemes közérzet – mindez érezhető, mikor járunk rajta: Minden tömörfából készült teraszpadlónknak meg van az a különleges egyedisége, amelyet csak a természet adhat meg.

A hazai, európai fák félreismerhetetlen karakterükkel és utánozhatatlan rajzolatukkal tűnnek ki, míg az egzotikus fafajták inkább egyforma padlóképet mutatnak. Az a fa, amelyből teraszpadlóink készülnek, éveken át ellenáll az időjárás viszontagságainak. A minőség megítélésének elsőszámú, mértékadó szempontja a tartóssági mutató. A speciálisan a kültéri használatra ajánlott fafajták kivételes tartóssággal bírnak.

Hőkezelt burkolatok – Elegáns és formatartó

A hőkezelés hatására különböző reakciók indulnak el: megváltozik a sejtszerkezet és a hőkezelt fa messze kevésbé reagál a környezet páratartalmára, vagy szárazságára. A hőkezelt fa ezért minden időjárási helyzetben kiemelkedő stabilitással bír, jellemzően lecsökken a duzzadási és zsugorodási hajlama, illetve csekélyebb mértékben lesz hajlamos a repedésre.
Mindemellett a hőkezeléssel módosított fa messzemenőkig rezisztens a gombásodással szemben. A hőkezelés hatására megváltozik a fa kinézete is, a hőmérséklet intenzitásától függően homogén, sötét színárnyalatot vesz fel, de mindezt úgy, hogy közben nem veszíti el a jellegzetes karakterességét.

WPC – A környezetbarát burkolat

Az „UPM ProFi Deck“ teraszrendszerek stílusos, tartós és abszolút egyéni megoldásokat tesznek lehetővé a szabadtéri felhasználás terén. Legyen szó kerti vagy tetőteraszról, kerti útról, csónakkikötőről, vagy fastégről, minden igényhez megtalálja a megfelelő megoldást. Emellett további nagy előnyük a kivételes tartósság, illetve a minimális ápolási igény, gyakorlatilag az általános takarításon kívül semmilyen extra törődést nem igényel.
Lerakásához nincs szükség speciális szerszámokra. Mindegy, hogy klasszikus megjelenést, vagy komplex formavilágot szeretne, a rendszert úgy tervezték, hogy gyorsan és egyszerűen kialakíthassa a kívánt felületet.