GROHE - A választás szabadsága

A választás szabadsága

GROHE Colors kollekció

 

 

A zseniális pvd-bevonatnak köszönhetően a GROHE termékei – a csaptelepektől a WC-tartályok nyomólapjaiig – hosszú éveken át megőrzik ragyogó felületüket.

Miért ennyivel jobb a pvd bármely más bevonatnál?

GROHE Colors kollekciónk új színeit a PVD-technológia segítségével állítjuk elő. De mitől lesz ennyivel jobb a GROHE PVD-technológiája a hagyományos krómbevonatnál? Először is a PVD-bevonattal előállított színek rendkívül egységes hatást keltenek, mivel minden egyes réteg tökéletesen egyenletesen oszlik el.

A hagyományos galvanizálással kezelt felületek nagyon korlátozott színskálájával szemben a mi PVD-bevonatú felületeink széles színpalettájukkal rugalmasságot és választási lehetőséget kínálnak. Önnek nincs más dolga, mint hogy kiválassza a lakberendezési elképzeléseinek leginkább megfelelőt. A PVD-bevonat nemcsak azt teszi lehetővé számunkra, hogy esztétikailag vonzó színekben kínáljuk termékeinket, hanem azt is, hogy minden eddiginél tartósabbá tegyük ezeket a színeket.

A bevonat tapadásának meghatározó szerep jut a gyönyörű és tartós felület kialakításában. PVD-eljárásunk a hagyományosnál hatszor erősebb tapadást tesz lehetővé. Egy hagyományos galvanizált felület ezzel egyszerűen nem képes versenyre kelni! Minden csaptelepünk rendkívül ellenálló a karcolásokkal és erős ütésekkel szemben, így garantálva, hogy vásárlóink sok éven át használhassák ezeket a kiváló minőségű csaptelepeket és keverőcsapokat.

A GROHE munkatársainak szenvedélye nem merül ki a fürdőszobákban és konyhákban – a környezetvédelem is szívügyünk. Annak érdekében, hogy a lehető legkörnyezetkímélőbb módon járjunk el, PVD-technológiánk során semmilyen környezetre káros vegyi anyagot nem használunk fel.

a TÖBBSZEMKÖZT DESIGN KOLLABORÁCIÓ TÉRBEN ÉS IDŐBEN
rendezvény

szakmai főtámogatója:

SEMMI NEM PÓTOLHATJA A VALÓDI SZAKMAI TUDÁST ÉS A VÁGYAT, HOGY TÖKÉLETESET ALKOSSUNK

A lakberendezési stratégiában központi jelentőségű a színek kiválasztása. De a felületkialakítás minősége legalább annyira fontos, mint a színe. A fürdőszobai és konyhai megoldások esetében, továbbá minden olyan helyen, ahol tartós felületekre van szükség, a jó, és a kiemelkedően jó termék közti különbség a kiváló minőségű, külső behatásoknak rendkívül ellenálló felületképzésben rejlik. A GROHE arra törekszik, hogy mindig csak a legjobbat nyújtsa, ezért olyan speciális technológiát alkalmazunk, amely nemcsak a legszebb, legragyogóbb színeket, hanem a létező legjobb minőségű, tartós bevonatot is biztosítja termékeink számára. Célunk, hogy vásárlóink hosszú távon élvezhessék a víz nyújtotta örömöket.

Nemcsak az anyag tartóssága, hanem a külleme is nagyon lényeges: a Brushed Hard Graphite felületet igyekeztünk annyira sötétszürkére készíteni, amennyire csak lehetséges, aranyszín felületeinknek pedig megadni azt a ragyogást, amelyet megérdemelnek. Ennek elkészítésében technológiai munkatársainké volt a főszerep. A GROHE tervezői csapatával szorosan együttműködve egészen rendkívüli eredményeket értek el az új technológia, a PVD (fizikai gőzfázisú leválasztás) jóvoltából.

GROHE - A választás szabadságaA SZÍNEKKEL KIFEJEZHETI AZ EGYÉNISÉGÉT. A GROHE TELJESKÖRŰ FÜRDŐSZOBAI MEGOLDÁSA KEVERÉS ÉS HARMÓNIA

Supersteel

A luxus érzése

Kozmopolita stílus. A luxus összhatást keltő szálcsiszolt felület tökéletesen harmonizál nemcsak az acéllal, de a világos márvánnyal, a betonnal és a középtónusú fával is.

GROHE - A választás szabadságaGROHE - A választás szabadsága

Nickel

Természetes, harmonikus stílus

Természetes hatás. Nickel színárnyalatú felületeink a kiváló minőséget organikus elemekkel ötvözik, a józan tisztaságot és természetes melegséget sugárzó hatás érdekében. Jól illik a kőhöz, világos betonhoz és márványhoz.

GROHE - A választás szabadsága

Cool sunrise

Kifinomult megjelenés

Teremtsen egyedi stílust a cool sunrise-zal! Magasfényű változatban a szín kifinomultságot és luxust sugall, míg szálcsiszolt változatban modern, mégis klasszikus bájt sugároz. Sötét, világos vagy fehér színvilágú helyiségek tökéletes kiegészítője.

GROHE - A választás szabadsága

Warm sunset

Egy árnyalatnyi kényeztető luxus

Árnyalatnyi kényeztető luxus a valódi egyéniségeknek. A warm sunset felületek kihangsúlyozzák az eredeti, hangulatos fürdőszobabelsőt, ragyogást kölcsönöznek neki. Sötét színű kővel, márvánnyal vagy betonnal a legelegánsabb.

GROHE - A választás szabadsága

Hard graphite

Dinamikus városi stílus

Kontraszt vagy belesimulás: tökéletes választás a tiszta fehérrel létrehozott elegáns összeállításokhoz vagy ugyanannak a színnek a különböző árnyalataira épülő összhatás kialakításához. Jól illik a középtónusú környezetekhez, így a betonhoz vagy világos fához.

GROHE - A választás szabadsága