Locatelli Hungária

Locatelli Hungária


Céges Tag
Budaörs | Magyarország

 

+36 30 437 9766
+36 23 880 890
info@locatelli-hungaria.hu

H-2040 Budaörs, Gyár utca 2. Ipari Park
Nyitva: H – P 9:00 – 16:00

facebook.com/locatellihun

www.locatelli.hu

Az észak-olaszországi Lissonéban tevékenykedő LOCATELLI cég – amelyet 1864-ben alapítottak, és ma már az ötödik generáció vezeti a családi vállalkozást – több mint 50 éve foglalkozik perforált farostlemezek gyártásával és forgalmazásával.

1996. év októberétől – egy akkor még merésznek tűnő döntés eredményeként – Magyarországon is megjelentek a LOCATELLI perforált falemezek. Az úttörő vállalkozás kockázata abban rejlett, hogy hazánkban nem volt hagyománya az alkalmazásának és kereskedelmi előzménye sem volt a perforált falemezek forgalmazásának. Az elmúlt évek azonban bizonyították az akkori döntés életképességét. 2003-ban megalakult a LOCATELLI Hungária Kft., amely nem csak perforált lemezeket, hanem a belsőépítészetben szintén jól használható fémdekor lemezeket (HOMAPAL) és különféle bambusz- és fűszövet tapétákat, illetve nád- és papírfonatokat értékesít budaörsi telephelyén és viszonteladó hálózatán keresztül az egész ország területén.

2011. év őszétől kezdve a világszerte ismert LOCATELLI perforált falemezek Magyarországon készülnek. Ez a magyar vásárlók szempontjából azt jelenti, hogy perforációminta választék bővült, és a perforált táblák kivitelezési határideje is néhány napra csökkent.

Miért válasszon LOCATELLI perforált lemezt?

  1. A perforált lemez gyártás során szerzett 50 éves tapasztalat garancia a minőségre.
  2. Perforált lemezeinket saját géppel, saját szerszámokkal gyártjuk.
    Ennek azért van jelentősége, mert a megfelelően kiválasztott alapanyagok mellett a tökéletes állapotú szerszámok szükségesek a perforált lemez elvárt minőségéhez.
  3. A legyártott mennyiség több mint 95 %-a farost lemez, de rendelhető perforált műanyag, alumínium és compact HPL lemez is.
  4. Az áttört farostlemezek gyártása terén a perforálás a leggyorsabb gyártási technológia, ezért költséghatékony, minőségi megmunkálást tudunk végezni.
  5. Gyártás során nem éri hőhatás a terméket, nincs elszíneződés.
  6. Széleskörű szerszámválasztékkal rendelkezünk, képesek vagyunk nagy szériás megrendeléseket is teljesíteni, de a legkisebb mennyiség legyártásától sem riadunk vissza.
  7. Megrendelőink igényeihez mérten, egyedi szerszámok készíttetésére is van lehetőség.
  8. Szoftver hátterünknek köszönhetően lehetőség van a már meglévő szerszámok használatával egyedi minták tervezésére, kivitelezésére, vagy a már meglévő minták egyedi táblaméretben történő gyártására.
  9. A fentiek alapján elmondható, hogy a belsőépítészeti célú perforált farostlemezek gyártása terén szakértők vagyunk.

Hol lehet felhasználni a perforált farostlemezeket?

  1. radiátorburkolat, fan-coil és egyéb gépészeti eltakarás
  2. nyíló- és tolóajtó betét
  3. térelválasztó, paraván
  4. akusztikus burkolat (hangcsillapítás)
  5. álmennyezet
  6. hangulatvilágítás
  7. árnyékolás
  8. falburkolat
  9. egyéb belsőépítészeti dekoráció

Locatelli Hungária

TERMÉKEK

KÉPEK