LOSZ Műhely a JAB villában

LOSZ Műhely a JAB villában - beszámoló

Szeptember első napján ismét szakmai találkozót tartottunk a JAB villában. Előadásokat hallgattunk, bemutatkoztak új tagcégeink, és új anyagokat, érdekes technológiákat ismerhettünk meg.

Vendéglátónk bemutatták a JAB 2020 őszi textil kollekcióját – luxus textileket beltérre, kültérre, függöny és kárpit anyagokat pl. Chivasso, Grandezza, és sok más márkát, a visszafogott eleganciától az extravagáns megoldásokig.

A WellWall cég modern és klasszikus stencilezett mintáit, dekorációs stukkó falfestéseit minta táblákon hozták el. Ezek a látványos Novacolor színek és a struktúrák, a történelmi elegancia – lakberendezői munkáinkba betervezve – megjelenhetnek a 21. századi falakon is.

Beltéri és kültéri növénydekorációk megoldásairól, zajcsökkentő növény térelválasztókról, a Nicoli és Veca növénytartókról a City Plant-tól hallhattunk. Szolgáltatásaik közé tartozik a növény bérbeadás és a növénygondozás is.

Tagcégünk a Tilelook, 3D látványtervező szoftverét mutatta be, amely kedvező árával és kiegészítő szolgáltatásaival népszerű megoldást nyújt a tervezők részére.

A koradélutáni rendezvény végén mindenki újabb ismereteket és újabb szakmai kapcsolatokat szerzett.

Köszönjük tervezőinknek, előadóinknak és házigazdánknak a közös élményt!
Legközelebb találkozzunk a LOSZ Akadémián!

 

Ferenczi Éva 
lakberendező