SpaTrend Funkcionális Ötletpályázat

SpaTrend Funkcionális Ötletpályázat

Kedves Lakberendező!

 

A Design Napon említettük a SpaTrend ötletpályázatot hirdet az ürömi központi bemutatótermének újratervezése céljából. A bemutatóterem 2007 óta folyamatosan használatban van és csupán apró fejlesztéseket hajtottunk végre. Most elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy a külső megújulás mellett egy teljes belső koncepció váltást vigyünk véghez.

Célunk, hogy az ügyfeleink számára már a bemutatóterembe való belépés páratlan élményt, feledhetetlen pillanatot jelentsen. Egy olyan holisztikus élményt szeretnénk nyújtani, amely a látogató minden érzékszervére hat.

Az elmúlt hetek során szorgosan dolgozott a csapatunk azon, hogy olyan pályázati anyagot állítsunk össze, amely vonzó és megvalósítható mindazon tervezők számára, akik szívesen vesznek részt cégünk bemutatótermének megújításában és akik szívesen terveznek külteret, teraszt, vagy beltéri wellness tereket. A SpaTrend Design Napon Varró Zoltán adott ötleteket és nagyon erőteljes inspirációt a pályázatban való részvételhez. A résztvevők nagyon értékes nyereményeket kapnak és a nyertesek azóta értékben megduplázott nyereményét is igyekeztünk nagyon vonzóvá tenni.

Amennyiben érdeklődik a SpaTrend Funkcionális Ötletpályázat iránt és meg szeretné nézni a kiírást kérem, kattintson ide!

A pályázatra vonatkozó részletes segédanyagokat, információkat, alaprajzokat ide kattintva tudja megtekinteni.

Ha szívesen venne részt a pályázatban és jelentkezni kíván, azt ide kattintva tudja megtenni, és mi a jelentkezést követően hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot

 

Köszönjük érdeklődését:

Vezse Roland
és a SpaTrend csapata

SpaTrend Funkcionális Ötletpályázat