Elektro Kamleithner - Porcelán forgókapcsolók – Berker 1930

Berker Serie 1930 - Porcelán forgókapcsolók

Elektro Kamleithner - Porcelán forgókapcsolók – Berker 1930

Porcelán forgókapcsolók

2019-ben a Berker márka és a legendás “Bauhaus” művészeti, formatervezési és építészeti iskola egyaránt a 100. évfordulóját ünnepelte. A kettős évfordulóra tekintettel a Berker megújított formában újra kiadta a jellegzetes kör alakú forgókapcsolóit. A Bauhaus ihlette Berker 1930-as sorozatban a retro találkozik a csúcstechnológiával, hiszen az évszázados múltra visszatekintő gyártó a kiváló német minőséget kapcsolta össze a klasszikus formával.

A Berkert és a Bauhaust nem csak az 1919-es születési év köti össze, hanem az is, hogy mindkettő előszeretettel játszik a formával és funkcióval. A sorozat tökéletesen illeszkedik az időtlen klasszikus vagy akár a radikálisan modern épületekhez egyaránt. Az igényeknek megfelelően választható fényes műanyag vagy valódi Rosenthal porcelán kivitelben is, fekete vagy fehér színben. Az eredeti Rosenthal porcelánból készült Berker 1930 sorozat tisztelgés a fehér arany, a kézműves művészet és a tökéletes forma előtt. Ily módon a legendás porcelángyártóval együtt visszavezet minket a csúcsminőségű kapcsolók eredeti anyagához.

 

Elektro Kamleithner - Porcelán forgókapcsolók – Berker 1930Irányfény és állapotjelző fény

Az 1930-as sorozat egyedülálló újításaként a forgókapcsoló elérhető beépített jelzőfényekkel, így ideális kifinomult lakóépületek, szállodák és történelmi épületek számára is, vagy akár otthonunk dísze lehet.

A hideg fehér éjjeli irányfény folyamatosan világít, és finoman láthatóvá teszi a kapcsolót sötétben. Ez a fény igény szerint kikapcsolható.
A meleg fehér állapotjelző azt jelzi, hogy milyen állásban van a kapcsoló, azaz az adott helyiségben, például fürdőszobában vagy a WC-ben világít-e a villany, tehát foglalt-e.

A sorozat kivételes formavilágának köszönhetően számos rangos design díjat (Design Plus, Good Design, stb.) nyert el.

Berker Serie 1930 forgalmazója:

Elektro Kamleithner Kft.