Colourful Design Team – Az Év Lakberendezője Teamje 2013

Török Bernadett
Kutlik Csilla
Debreczeni Árpád

 

 

Török Bernadett Kutlik Csilla Debreczeni Árpád    
Török Bernadett Kutlik Csilla Debreczeni Árpád

 

„Egyedül a legnagyobb erő sem tehet mindent, mondhatnám, nem tehet sokat: egyesített erőknek pedig a lehetetlennek látszó is gyakran lehetséges. Mit ér egy csepp víz? De milliomonként egyesült cseppek megdöbbentő erőt fejtenek ki.”

Kölcsey Ferenc

 

A pályázat nyerteseivel történő beszélgetések során, minden esetben kirajzolódik egy érzés, egy szín, egy stílus, egy érdekes karakter, mely meghatározza az interjúk kezdő idézetét. Detti, Csilla és Árpád esetében egyértelmű volt a választás. Az összefogás, az együttműködés ereje repítette őket a sikerig.

 

Viczán Ágota (V.Á.): – Egy csapatnál mindig érdekes az első találkozás.
Török Detti (T.D.): – Csillával a Junior Art Center lakberendező mesterkurzusán találkoztunk. Az első közös munkánkban egy lakás látványterveit készítettem el nekik. Már itt kiderült, hogy nagyon jól kiegészítjük egymást.
Kutlik Csilla (K.Cs.): – Kiegészítjük egymás hiányosságait, támogatjuk egymás erősségeit, így aztán a mi helyzetünkben valóban érvényesül, hogy az ellentétek vonzása, teremtő erővé válik. Árpád az építész hátországot biztosítja a csapatnak. Az én feladatom a belső térszervezés, Dettié pedig a lakberendezés és az anyagbeszerzés. Továbbá Detti kommunikál. Természetesen az ő ötlete volt az is, hogy induljunk el a pályázaton. Szerencsénkre!
T.D.: – Csilla pedig építész/belsőépítész szemmel vezet, és csodálatos harmóniában enged láttatni.

 

V.Á.: – A pályamunkátok egy attraktív kávézó és wok-grill gyorsétterem. Két funkció egy térben.
K.Cs., T.D: – Igen, a két funkciót kellett optimálisan elhelyezni az adott térben. Itt eredetileg egy művészeti galéria működött. Úgy terveztük meg a két szintet, hogyha a szemeddel összekötöd, átlátható és impozáns látványt nyújtson. Ezt az érzést segítette az üvegkorlátos galéria, a lendületet adó íves korlát, a két szint magas növény- és vízfal, továbbá a világítás is.
Fontos szempont volt a jó kilátás és a tökéletes belátás lehetősége. Ahogy ezt a pályamunkánkban is leírtuk, célunk egy egyszerű formai elemeket használó, világos, fiatalos hangulatú belső tér kialakítása volt.

 

V.Á: – Megvalósultak a terveitek?
K.Cs., T.D.: – Nem minden ízében, de a nagy vonalakat tekintve igen. Sajnáljuk, hogy egy-két számunkra, illetve az adott tér számára fontos elem kimaradt a megvalósításból. Mindentől függetlenül, ennek a munkának köszönhetjük, hogy az egyszeri klassz közös munkának induló projekt folytatódni fog.

Kívánom, hogy milliomonkénti vízcseppként egyesülve, nagyon sikeresek legyetek!

 

[tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2014/09/Kutlik-Csilla.03.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2014/09/Kutlik-Csilla.04.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2014/09/Kutlik-Csilla.05.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2014/06/TorokBernadett_07.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2014/06/TorokBernadett_08.jpg[/imagetab]
[/tabs]