B Hegedűs Piros - BLACK AND WHITE elegancia I.

BLACK AND WHITE elegancia I.

A fekete és fehér a tisztaság és az időtlenség megtestesítője. A színek jelentősége mindig is elengedhetetlen volt a környezetünk alakítása során akár a belsőépítészetben, vagy formatervezésben, de a stylist munkájában is.

A művészeti irányzatokat tekintve ugyanígy megfigyelhető a jellemző színhasználat. Például a romantika elmosódott tónusaiban, a neoplaszticizmus az alapszínekben vagy a kubizmus élénk foltképzésében ismerhető fel.

Belsőépítészeti szempontból ezt a kombinációt a világ legjobb tervezői és építészei használták, és még ma is az egyik legnépszerűbb választás. Ennek a dizájnnak az elemei lehetnek a sakktábla padló, fekete bútorok kontrasztban a fehér falakkal esetleg egy zongora, mint a szoba sztáreleme.

Ebben a felfogásban készült képeimen a figurális és organikus elemek határozott kontrasztot képeznek, a fehér a tisztaságot ötvözi a fekete eleganciájával és kifinomultságával. Mindezt fokozza az üvegszerű tükröződő felületképzés. A metál fényű anyagok, arany, ezüst és bronz felhasználása méltán emeli a képet egy magasabb dimenzióba.


Moonlight SonataRhapsody in BlackPost Tenebras Lux