B. Hegedűs Piros

B. Hegedűs Piros


Vizuális alkotóművész

 

+36 20 536 3543
i.piros.art@gmail.com

www.pirosart.hu

Nagy kihívás egy művész számára, hogy a „lehetetlent kísértse”, amit nem szabad, az a legizgalmasabb, amit még nem próbáltunk, az lesz a választott út. Szerintem a jó művész örökre játszó, kísérletező, tagadó, újító, teremtő gyermek marad.

Igazi világpolgár vagyok, akinek kalandos életútjában a 15 évnyi belgiumi és hollandiai lét és a magyar művészeti képzés mellett a németalföldi tanulmányok is meghatározó szerepet játszanak. Utóbbi években a dél-francia tengerpart vált részben az otthonommá.

Mindez a változatosság és széles látókör életem és munkásságom minden elemét áthatja.

Leginkább a kevert technikákhoz és szokatlan anyagokhoz, megoldásokhoz vonzódom, de tudatosan női szemmel a harmóniát és az eleganciát keresem a kompozícióimban.

Eszköztáramban az üveghatású, mélyből ragyogó, háromdimenzió érzetét keltő epoxytól a modern értelemben felhasznált akryl-vászon képeken és a kisméretű TRASH ART kollázsokon át az aranyozásig minden megtalálható. Kifejezett célom, hogy „élhető” képeket készítsek, melyek hosszú évekig az enteriőrök különleges részeivé válnak.

ARSPOETICA
I think everything in life is art – What you do – The way you love
I ONLY HAVE TO PAINT IT…

Örömmel veszem, ha képeim világa megnyerte tetszését, keressen bizalommal. Számomra kellemes kihívás adott enteriőrbe, adott hangulatban és méretben alkotni.

B. Hegedűs Piros

ALKOTÁSOK

KÉPEK