Balogh Edina

Balogh Edina


Jelenleg megvásárolható festmények:

nagyméretű festményekközepes méretű festmények

Balogh Edina vagyok, festőművész.
Úgy gondolom, hogy a művészetnek pozitív üzenetet kell közvetítenie, érzelmeket és szépséget kell sugároznia. Fontos, hogy az a tér, amiben élünk és dolgozunk, inspiráljon és feltöltsön minket a mindennapokban. A környezet otthonosabbá, kényelmesebbé, szebbé tételében segítesz lakberendezőként Te is az ügyfelednek. Azért léptem be a Lakberendezők Országos Szövetségébe, mert ez egy nagyszerű platform arra, hogy a művészetet összekössük a lakberendezéssel.

FESTMÉNYEK BELSŐÉPÍTÉSZEK, LAKBERENDEZŐK SZÁMÁRA
Megtervezni egy otthont hatalmas feladat, felelősség, mert nagyon személyes dolog. Meg kell érezni a megrendelő személyiségét, igényeit és emellett folyamatosan figyelni kell a trendeket, és az újdonságokat. A tudatos tervezés rengeteget számít, mert az igazi élményt egy otthonban a színek, fények, formák, arányok, anyagok, és textúrák összessége adja.

Egy csodás tervezési lehetőség, amit kár lenne kihagyni.

Tisztában vagyok vele, hogy sokan úgy gondoljátok, hogy egy projekt szempontjából a festmény is csak egy részlete az otthonnak, amelyet megtervezel. Általában a dekorációra marad a legkevesebb keret a büdzséből és az utolsó dolog is, ami megvalósul. Azonban ha figyelmen kívül hagyod a művészetet, egy csodálatos tervezési lehetőségből is kimaradsz. Rengeteg előnnyel jár, ha már az elejétől fogva úgy tervezel, hogy műalkotásokkal díszíted a teret. Egy műalkotás, amelynek a helye már a projekt tervezési fázisában kialakításra kerül, emeli a terved értékét, egyediséget visz a dizájnba, így a festmény is annak az enteriőrnek a szerves részét fogja képezni. Az alkotás együtt fog élni, működni az összes többi berendezési tárggyal, és a felhasznált anyagokkal. Egy ilyen tervezési koncepció kiváló megkülönböztető faktor lehet a versenytársaid között.

Egy jó festményt, ami tetszik a megrendelőnek, használhatsz inspirációs darabnak. Azonnali színpalettát kínálhat, fókuszpontot hozhat létre, befejezheti a szobát. Ugyanakkor egy festmény képes arra is, hogy átalakítson egy alacsony költségvetésből berendezett teret. Hogy őszinte legyek, szerintem unalmas egy sima fal mellett üldögélni. Egy festmény személyiséget, karaktert ad az otthonnak, inspirálhatja a benne élőket, tükrözheti a vágyaikat.

MIÉRT ÉRDEMES NEKÜNK EGYÜTT DOLGOZNI?
Én arra vállalkozom, hogy Veled és Ügyfeleddel együtt dolgozva a Te terveidhez, elképzeléseidhez igazodva készítem el a festményt, amely így igazán egyedi és különleges lesz. Legyen szó magánemberek otthonairól, folyosókról, lépcsőházakról, hálószobákról, nappaliról vagy étkezőről. Vállalkozások, cégek, szalonok számára is örömmel festek képeket, ha van egy tágas recepció, tárgyaló, irodai, vagy közösségi helyiség.

Nem egy arctalan galéria vagyok.

Hús-vér ember vagyok, akihez bátran fordulhatsz az ötleteiddel, vagy kívánságaiddal. Írhatsz levelet, hívhatsz telefonon, én mindig válaszolni fogok neked. Előre egyeztetett időpontban eljöhetsz a műtermembe is egy megbeszélésre. A műterem a családi házunkban van, úgyhogy tényleg személyes élményben lesz részed. Láthatod testközelből a festményeimet, és láthatod azt is, hogyan, milyen körülmények között dolgozom.

Ha exkluzív projekteken dolgozol, ahol festményekre van szükséged, én itt vagyok Neked.

Egy exkluzív otthonba manapság már elengedhetetlen egy egyedi festmény, mert a luxus és a különlegesség érzése fontos lehet az ügyfelednek. Minden festményem egyedi, csak egyetlen egy darab létezik belőle. Képeimhez eredetiséget igazoló tanúsítványt adok. Amikor megrendelsz tőlem egy festményt az ügyfeled számára, Ő lesz az egyetlen egy ember a világon, aki majd megkapja. Ennél exkluzívabb szerintem nem létezik.

Ha nem találsz megfelelő méretű festményt egy falra.

Tudom, hogy egy kép mérete és aránya kritikus lehet a kiválasztásnál, de szerencsére nagyméretű festményeket is képes vagyok elkészíteni. A vásznakat egyedi méretben feszíttetem fel, szóval legyen az kicsi, közepes, vagy nagyméretű festmény, amit keresel, neked annyi a dolgod, hogy mérd le, hogy mekkora a helyed.

Ha nem találsz megfelelő színű festményt, ami illeszkedik az általad tervezett enteriőrbe.

Van egy konkrét színpalettád egy projekthez? Csak készíts néhány fotót, és hozd magaddal a szövet- és festék mintáidat. Ígérem, hogy mindent megteszek azért, hogy a festmény szín, és formavilága harmonizáljon az általad választott anyagokkal.

Szóval, dolgozzunk együtt a Te sikeredért és az Ügyfeled maximális elégedettségéért!

Hitvallásom
Általában azt mondják a festményeimről, hogy árad belőlük az életöröm. Ez nem véletlen. Szeretném, hogy a mai kor művészete a szépségről, a pozitív, építő gondolatokról, a személyességről, és a boldogságról, szóljon! Szeretnélek a festményeimmel hozzá segíteni ahhoz, hogy az általad tervezett otthon tényleg nagyon egyedi legyen, harmóniát árasszon, öröm legyen benne élni, és oda hazatérni

MIÉRT VÁLASSZ EREDETI ABSZTRAKT FESTMÉNYT?
Nagyon jó választás lehet egy eredeti absztrakt festmény, mert vizuális és érzelmi élményt nyújt egyszerre. Az absztrakt kép nem mondja meg neked, hogy „erről szólok”. Be kell lépned a festménybe, és meg kell nézned hová visz el. Megadja neked azt a szabadságot, hogy felfedezd, és saját jelentést rendelj hozzá. Hagyd, hogy a szemed játsszon a festményen, futtasd végig a tekintetedet a sarkok körül, kövesd a vonalakat, a formákat, a kanyarokat, az ecsetvonásokat, merülj bele a textúrába, a felületbe. Egy absztrakt festményt ugyanúgy lehet érezni, mint egy zenedarabot. Amikor zenét hallgatunk, akkor sem próbáljuk a hangjegyeket elkapni, csak engedjük, hogy keresztül áramoljon rajtunk. Egy absztrakt képnél is csak annyit kell tenni, hogy hagyjuk magunkat ellazulni, és élvezzük, hogy magával ragadjanak az érzelmek és az emlékek. Mi magunk, fejezhetjük be a történetét a festménynek.

Foglalj hozzám időpontot a műterembe, gyere, el nézd meg testközelből az elérhető festményeimet. Ha nem találsz olyat, ami megfelelő lenne, festek egyet.
További információt rólam a weboldalamon találsz, illetve ott a többi festményemet is megnézheted!

Balogh Edina

ALKOTÁSOK

KÉPEK