LOSZ Őszi Konferencia 2023 - RAVAK Hungary Kft.

KAPCSOLÓDÁSOK – INTERDIGITATIONS

(fogaskerékszerű illeszkedés, összefonódás, egymásba illeszkedés)

A Lakberendezők Országos Szövetségének 2023 évi Őszi Szakmai Konferenciája


RAVAK Hungary Kft. - Színezd újra a fürdőszobádat!

Színes csaptelepekkel jelent meg a fürdőszobai piacon a RAVAK. Az Olaszországban gyártott ESPIRIT csaptelepek új, fiatalos színekkel teszi egyértelművé, hogy a fürdőszoba éke, középpontja a sokszínűség.

Időtálló szépség
Az ESPIRIT csaptelepek természetes szépségét az egyes részeik gondosan megtervezett arányok adják. Egyediségük szilárd alapja a haszonlevű formatervezés. Az ESPIRIT csaptelep ezért ízlésesen kiegészít minden fürdőszobát. Csak a felhasználón múlik, hogy a különböző színek a fürdőszoba egységesítő elemévé válik-e vagy teljesen át is alakíthatja segítségével a belső tér megjelenését. A csipetnyi elegancia egyenlő a színek sokaságával, amely az ESPIRIT csaptelepeknél, Black Matt, Graphite Brushed, Rose Gold Brushed, Chrome és White Velvet variációkat jelent.

A takarékosság intelligens megközelítése
A BeCool funkcióval rendelkező csaptelep csökkenti a melegvíz-fogyasztást, ezáltal pedig energiát takarít meg. A csaptelep karjának mozgása ugyanis a középső állásban kezdődik, és csak hideg víz folyik belőle. A szabványos csaptelepeknél ebben a helyzetben a hideg vízhez már a meleg víz is hozzákeveredik, mégpedig gyakran feleslegesen.

A BeCool rendszer biztosítja, hogy a víz csak akkor kezdjen el melegedni, amikor az szükséges. Amikor a csaptelepen balra fordítjuk a kart, egyaránt kíméljük bolygónkat és pénztárcánkat.

A fehér egy másik dimenziója
Az ESPIRIT fehér csaptelep kivitel bársonyos felületével lep meg minket. Ráadásul a csaptelep megjelenését nem rontják el a vízcseppek vagy a vízkő, mivel egyszerűen nem láthatóak. Ezért marad évekig gyönyörű anélkül, hogy veszítene a megjelenéséből. Az ESPIRIT csaptelep mindazoknak szól, akik értékelik az esztétikai egyszerűséget.

Kifinomult levegőztető
Az ESPIRIT csaptelep belsejében egy kifinomult levegőztető található EcoFlow funkcióval. A vízáramlás percenként 5 literre van korlátozva és levegővel dúsított. Ez a funkció hatással lesz a vízfogyasztásra is, amely alacsonyabb lesz, mint egy hagyományos csaptelep esetében.

A RAVAK ismét próbál újat és színeset mutatni a felhasználóknak, az eddigi megszokott minimalista design mellett. Az ESPIRIT csaptelepcsalád olyan megjelenést és minőséget biztosít a fürdőszobában, amely minden felhasználó álma.

Nézd meg ESPIRIT csaptelepeinket ITT!
Keresd termékeinket országszerte partnereinknél!

RAVAK Hungary Kft.


RAVAK Hungary Kft.

Kapcsolattartó:

Pintér István
pinter.istvan@ravak.hu