ACO

ACO Kereskedelmi Kft.


Céges Tag
Dunaharaszti | Magyarország

 

H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.

+36 24 620 380
acohu@aco.hu,

www.aco.huwww.zuhanyfolyoka.hu

Az ACO zuhanyfolyókák 10 éve egy óriásplakát kampány keretében mutatkoztak be Magyarországon. Az óta az ACO a rozsdamentes termékek piacának meghatározó szállítójává vált a hazai piacon.

A számos követő mellett az ACO a mai napig az eredetiséget, megbízhatóságot és minőséget jelenti felhasználói számára. A több, mint 30000 db értékesített zuhanyfolyóka bebizonyította, hogy a továbbra is a rozsdamentes alapanyag és az igényeknek megfelelő fejlesztések helytállóak.

Mindezeknek köszönhetően az ACO zuhanyfolyókák végtelen lehetőséget kínálnak az épített zuhanyozós kialakításokhoz.
Az ACO márkanév összeforrt a magas műszaki színvonalú rendszermegoldásokkal, a megbízható minőséggel, amit partnereink és felhasználóink számának folyamatos növekedése is jelez.

A kivitelezés technikai fejlődése valamint a burkolatok méretének és textúrájának változása újabb és újabb tervezői és a végfelhasználói igényeket kelt, a fürdőszobai design elemek megjelenésében. A már megszokott rácsos felsőrésszel készülő zuhanyfolyókák mellett megjelentek a stílusos, minimál designt képviselő rés felsőrészek.

A Solid résfolyóka bevezetésével lehetővé vált a vízelvezetés szinte láthatatlan megjelenítése az épített zuhanyozó kialakításoknál. Az egyre növekvő méretű és különböző anyagú (természetes kő, fa, üveg) burkolatba akár vágás nélkül, tökéletesen illeszthető a résfolyóka.

Az épített zuhanyozók tökéletesen egyedivé tehetők az ACO által biztosított különböző design elemek, mint zuhanyfolyóka felsőrészek, a Walk-in zuhanytálca rendszer, vagy akár a Lightline Pro led világítás.

ACO Kereskedelmi Kft.

KÉPEK