ACO Kereskedelmi Kft.

ACO Kereskedelmi Kft.


Céges Tag
Dunaharaszti | Magyarország

 

H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.

+36 24 620 380
acohu@aco.hu

Kapcsolattartó: Kőhegyi Erika
kohegyi.erika@aco.hu
+36 30 368 2563

facebook.com/ACOgroup.hu

www.aco.huwww.zuhanyfolyoka.hu

Az ACO zuhanyfolyókák a 2000-es évek folyamán egy óriásplakát kampány keretében mutatkoztak be Magyarországon. Azóta az ACO a rozsdamentes acélból készült termékek piacának meghatározó szállítójává vált a hazai piacon.

A vállalat a mai napig az eredetiséget, megbízhatóságot és minőséget jelenti felhasználói számára. A több, mint 30 000 db értékesített zuhanyfolyóka bebizonyította, hogy a továbbra is a rozsdamentes acélból készült alapanyag és az igényeknek megfelelő, sőt az azokat megelőző fejlesztések jelentik a helyes irányvonalat.

Mindezeknek köszönhetően az ACO zuhanyfolyókák végtelen lehetőséget kínálnak az épített zuhanyzók kialakításához. Mind műszaki tartalomban, mind dizájnban az élvonalban helyezkednek el termékeink. Zuhanyfolyókáink és padlóösszefolyóink rácsválasztékával hangulatos, egyedi, de akár excentrikus légkör is kialakítható a vizes helyiségben.

A kivitelezés technikai fejlődése, valamint a burkolatok méretének és textúrájának változása újabb és újabb tervezői, illetve végfelhasználói igényeket generál a fürdőszobai dizájnelemek megjelenésében. A már megszokott rácsos felsőrésszel készülő zuhanyfolyókák mellett megjelentek a stílusos, minimáldizájnt képviselő rés és üveg felsőrészek.

A Solid résfolyóka bevezetésével lehetővé vált a vízelvezetés szinte láthatatlanná tétele az épített zuhanyzók esetében. Az egyre növekvő méretű és különböző anyagú (természetes kő, fa, üveg) burkolatba akár vágás nélkül, tökéletesen illeszthető a résfolyóka.

A zuhanyfolyókák mellett a padlóösszefolyók is az ACO fürdőszobai kínálatának részét képezik.

 

Szolgáltatásaink:

  • műszaki tanácsadás
  • műszaki, termékismereti oktatás (helyszínre kihelyezett is)
  • műszaki rajzok, BIM fájlok
  • beépítési segédlet
  • helyszíni tanácsadás
  • mintadarab biztosítása

ACO Kereskedelmi Kft.

TERMÉKEK

KÉPEK