Artnes Interior & Design


Céges Tag
Budapest | Magyarország

info@artnes.hu

Sloan Ági, tulajdonos/lakberendező:
+36 70 429 6100
agi.sloan@artnes.hu

facebook.com/artnesinteriordesign
instagram.com/artnes_interior_design

Bemutatóterem:
H-1094 Budapest, Tűzoltó u. 8. (bejelentkezés szükséges, nincs állandó nyitvatartás)

 

www.artnes.hu

Az Artnes Interior & Design 2018 óta foglalkozik teljesen személyre szabható lámpákkal és lakberendezéssel. Célunk és egyben küldetésünk, hogy az alkotásokkal, termékeinkkel színt, egyediséget és különlegességet csempésszünk az emberek éltébe és otthonaiba.

Szolgáltatásaink közé tartozik a teljes körű lakberendezési tervezés és igény esetén kivitelezés is. Kínálatunkban találhatóak tapéták, textilek és egyedi igények alapján összeállítható design olasz lámpák is.

Lakberendezési munkáink során szeretjük az egyedüli, nem szokványos megoldásokat, érdekes textúrákkal, formákkal és élénk színek kombinációjával dolgozni. Értékeink az egyediség, az alkotás, a szabadság, a változásra és változtatásra való készség. Az otthonok tervezése során mindig bekerül egy kis csavar a tervekbe, amitől igazán egyedivé válnak, legyen szó kiegészítőkről, szokatlan burkolásról vagy egyedi kézzel készült lámpákról.

Az olasz Creative Cables cég hivatalos magyarországi nagy- illetve kiskereskedelmi partnerei vagyunk. A Creative Cables eszméjét a torinói textil hagyományoknak és az olaszok belsőépítészet iránti szenvedélyének kombinációja táplálja, és hisznek abban, hogy a személyre szabhatóság az új luxus. Felszámolták a „megszokott világítás” fogalmát, és helyette bevezették a „választás szabadsága” és a ’Your Light Style’ fogalmakat.

Termékeink között minden megtalálható, ami egy lámpa összeállításához kell: kábelek, foglalatok, mennyezeti rózsák, izzók, búrák, kiegészítők. Legyen szó egy- vagy több függesztékről, falikarról, asztali lámpáról, kültéri vagy fürdőszobai világításról, minden kategóriában van megoldásunk. Az összes alkotóelem személyre szabható, csupán a kreativitás szab határt! A világítás az igényeknek megfelelően alakítható, nem kell kompromisszumot kötni. Különböző termékcsaládjaink izgalmas és látványos megoldásokat kínálnak mindenféle stílusban az indusztriáltól kezdve a skandinávon és minimálon át egészen az elegáns glamúr hatásig.

TERMÉKEK

KÉPEK