Elektro Kamleithner

Elektro Kamleithner


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 1 420 7545
info@berker.hu

www.elektro-kamleithner.hu

Cégünk 2000-ben alakult, korábban a Kamleithner-Budapest Kft. keretein belül képviseltük a Berker, Doepke, Theben és Walther villamos szerelvény gyártókat, majd ezt vittük tovább Elektro-Kamleithner Kft. néven. Ezeket a cégeket 1995-óta képviseljük. Időközben azonban a cégek köre a Arcus-EDS Gmbh, Bab-tec, EMU, Intesis, Tutondo, Wall-Smart és Zennio gyártókkal bővült.

Cégünk elsősorban képviseleti tevékenységeket lát el, így nem foglalkozik sem kivitelezéssel, sem pedig tervezéssel. Azonban mind a tervezők, mind pedig a kivitelezők munkájának segítése elsődleges feladatunk. Ennek érdekében csak a szakmában nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozunk, akik az adott szakterületüket kiválóan ismerik.

Az országban egyedülállóan 10 olyan gyártó termékeit is kínáljuk, melyek a szabványos (MSZ EN 50090) KNX épületautomatizálási rendszerhez gyártanak készülékeket. Büszkék vagyunk arra, hogy az 1997-ben elkészült első rendszerünk is a mai napig hibátlanul működik. Azóta számtalan projekttel büszkélkedhetünk és a hazai KNX piac egyik jelentős résztvevője lettünk. 2003 óta képzéseket szervezünk a KNX rendszerről. A képzés magas színvonalának és fontosságának elismeréseképpen korábban a Magyar Mérnöki Kamara 10 kreditpontos képzéssé minősítette tanfolyamainkat.

2019 nyarán elindítottuk hetente jelentkező videó vlogunkat Okosotthon Navigátor címmel, amelyben az intelligens épületekkel, automatizálással, vezérléssel kapcsolatos összes kérdésre igyekezünk választ adni: Okosotthon Navigátor

Elektro Kamleithner

TERMÉKEK

KÉPEK