Elter Világítás Kft.

Elter Világítás Kft.


Céges Tag
Szekszárd | Magyarország

 

Bemutatótermeink:
H-1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2., +36 30 578 0792, budapest@elter.hu
H-7100 Szekszárd, Sport u. 2/a, +36 20 503 3599, szekszard@elter.hu
H-7621 Pécs, Király utca 29-31., +36 30 871 2163, pecs@elter.hu

Kapcsolattartó:
Szűcs Ádám, +36 20 457 0424

Webáruház:
www.elter.hu

www.elter.hu

Az Elter Világítás Kft. 1993-ban alakult családi vállalkozásként, akkor fő tevékenységi köre a lámpa kiskereskedelem volt. 2002-től foglalkozik lámpa nagykereskedelemmel, ekkor nyitotta meg első webáruházát is. 2014-ben a megnövekedett kereslet megbízható kiszolgálása érdekében építette meg új 18000 lámpát befogadni képes raktárcsarnokát. Raktárát idén még tovább bővíti, befogadóképességét megkétszerezi. Budapesten 2016-ban nyitotta meg bemutatótermét, ahol 220 négyzetméteren közel 700 lámpa tekinthető meg.

Elsődleges célja minőségi termékek forgalmazása elérhető áron, de kínálatuk felső kategóriás lámpákat is magába foglal, sőt egyedi igények kielégítésére is alkalmas. Széles körben kedvelt márkái a Nowodvorski és TK Lighting. Ezeket a lámpákat jellemzően otthonokba választják, szortimentjükben kiemelkedőek a modern, textil ernyős lámpák, de megtalálhatóak a loft és klasszikus stílusú berendezéshez szánt típusok is. Kínálatukban erős a design vonal, a Zuma Line, Nova Luce és Azzardo márkák a felkapott lakberendezési stílusokhoz illeszkednek választékukkal. Hiszik, hogy egy lámpa akár örök érték is lehet, ezért kézzel készült, egyedi üveg lámpákat is forgalmaznak. Ezt a kategóriát képviseli a 4Concepts különleges álló-és asztali lámpáival, valamint az eredeti olasz design lámpákat kínáló Cangini e Tucci. E két gyártó a nagy hagyományra visszatekintő üvegfúvás manufaktúrájának megőrzője. Technikai világítás terén is minden igényt lefednek, legyen szó akár beépíthető lámpákról, akár sínrendszerekről. Architecture stílusú lámpákat is forgalmaznak, melynek legfelső kategóriája a prémium minőségű AQForm.

Az anyagok széles skálája, a lámpák formatervezése megteremti a lehetőséget arra, hogy szinte minden világítástechnikai problémára megoldást nyújtson! Tervező partnerek részére igény esetén szaktanácsadást is biztosít, melyre sor kerülhet a budapesti bemutatóteremben vagy akár a projekt helyszínén.

Elter Világítás Kft.

KÉPEK