Europa Design

Europa Design


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

H-1025, Budapest, Törökvész út. 71-75.

Nyitva tartás:
Munkanapokon: 8:30 – 16:00 óráig
Hétvégén: bejelentkezés szerint (+36 30 948 0173)

24 órás tanácsadási ügyelet: +36 30 948 0173
24 órás szerelési szolgálat: +36 30 670 6125

+36 1 274 0001
info@europadesign.hu
marketing@europadesign.hu

Skype: europadesignhungary

facebook.com/europadesign

www.europadesign.hu

Az Europa Design közel negyed évszázada foglalkozik az irodák és közületi terek optimális kialakításával, berendezésével. A közületi szféra minden területén megtalálhatók referenciáink, az irodáktól a szállodákon, éttermeken, kávézókon keresztül az oktatási, egészségügyi létesítményekig, beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt.

1994 óta közel 40 európai és amerikai cég termékét – bútorait, akusztikus elemeit,ergonómiai kiegészítőit és lámpáit forgalmazzuk – többet kizárólagosan képviselünk a magyar piacon – így a széles választékból megrendelői igényeire szabott, egyedi megoldásokat kínálunk különböző stílusban és árfekvésben.

A képviselt cégek a világ vezető gyártói közül kerülnek ki – pl. Herman Miller, Actiu, Wilkhahn -, ami hosszú távú (5-24 éves) garanciát nyújt ügyfeleinknek a megbízható minőségre a termékeket és szolgáltatásokat illetően. Az irodai tér kialakítása a megrendelő igényeinek alapos felmérésével kezdődik, majd személyes konzultációk után, a megrendelő saját tervezőivel együttműködve, két-, illetve háromdimenziós, színes látványtervvel, vagy VR programban bemutatott , beárazott tervezetet készítünk a jövőbeni közületi térről akár kültéren is.

A berendezés kialakítása során ügyfeleink tervezőinek bevonásával egyaránt figyelembe vesszük az irodai és más közületi terekre vonatkozó nemzetközi trendeket és kiemelt hangsúlyt helyezünk az ergonómiai komfortra, a tér akusztikájának a javítására , amely kulcsa a hatékony munkavégzésnek. Ennek tudományos alátámasztásaként cégünk a Well Certification rendszerében elsőként minősítette saját irodáját is Magyarországon, és nyújt tanácsadást megrendelőinek, ingatlanos és tervező partnereinek. A megrendelt termékeket a helyszínen összeszerelve adjuk át, majd a garanciális időn túl is gondoskodunk a megrendelők irodai arculatának folyamatos szinten tartásáról.

Mindezen szolgáltatásunk építi megbízóink Employer Branding tevékenységét, melyet egy különleges saját rendezvénysorozattal az irodaházak éjszakájával teszünk emlékezetessé a dolgozók és más szakmai érdeklődők számára.

Az Europa Design több tízezer munkahelyet és további fél millió m2-t rendezett be. Néhány kiemelkedő referenciánk: Avis Budget Group, Ustream, Friesland Campina , BCCH, General Electric, Citibank,Accor Hotels, Corinthia Hotel, CEU, Malév Zrt General Motors, Groupama Biztosító, McDonald’s, Ernst & Young, ING, Morgan Stanley, KPMG, Waberers, Daikin, Thyssen Krupp.

Europa Design

TERMÉKEK

KÉPEK