Kerámia Profil

Kerámia Profil


Céges Tag
Hódmezővásárhely, Szigetszentmiklós | Magyarország

 

+36 30 69 35 135
info@keramiaprofil.hu

Telephely: H-6800 Hódmezővásárhely, Fazekas u. 3.
Raktár: H-2310 Szigetszentmiklós, Petőfi Sándor u. 135.

facebook.com/keramia.profil

 

www.keramiaprofil.hu

A Kerámia Profil Bt. 2005 óta foglalkozik fal- és padlóburkolati kerámia dekorációk, építőipari díszítőelemek (pl. vágott mozaikok, utólagosan kialakított lépcsőlapok, szeletelt téglák, egyedi „L” elemek) készítésével, és nőtt napjainkra a piac meghatározójává.

A fő profil a mozaik és lépcsőlap gyártás: a gyári katalógusok típusaitól kezdve, a nagy- és kiskereskedők népszerű termékein keresztül az egyedi elképzelésekig bármilyen egyenes vágással kivitelezhető ötletet valóra tudnak váltani, bármilyen alapanyagból. Mindezek alapjául kollégáik több évtizedes tapasztalatára épített szakértelme, valamint a folyamatosan fejlődő technikai háttér szolgál. Az üzemükben készülő termékek mindegyike nagy figyelemmel készül (vágás, szárítás, ragasztás, csomagolás), s a teljes folyamatot a stílusosság, a precizitás és a folyamatos kontroll jellemzi.

Ez a – csempegyárakkal megegyező – minőség, valamint a rövid gyártási határidők a legnagyobb budapesti beruházások rendszeres beszállítójává tette a kis családi vállalkozásként indult, de ma már európai színvonalon is kiemelkedő gépparkkal rendelkező céget, amelyet a lakberendezők elsősorban azért kedvelnek, mert nem kell kompromisszumokat kötniük az elképzeléseik megvalósításakor.

Kerámia Profil

TERMÉKEK

KÉPEK