Luxury Design

Luxury Design


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 30 432 6829
+39 338 6885427
info@luxurydesign.hu

Kapcsolat: Vojtek Marianna

www.luxurydesign.hu

A LUXURY DESIGN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2010-ben született azzal a céllal, hogy kizárólagos képviselete legyen neves olasz bútorgyártó cégeknek. Tulajdonosa Vojtek Marianna, Olaszországban élő magyarként 1990 óta foglalkozik Olaszország és Magyarország közötti kereskedelmi tevékenységgel, piackutatással, valamint kulturális programok szervezésével.

„Már gyerekkoromban vonzottak a szép, harmonikus vonalakat rejtő tárgyak, álmodoztam a mediterrán világban rejlő szépségekről. Az álmaim teljesültek azzal, hogy a csodálatos Itália lett a hazám, de a gyökereimet sosem felejtettem és a honvágy a szülőhazámhoz kötött. A sors gondoskodott arról, hogyan tudnám összekötni az otthont az itthonnal, amikor 2000-ben egy tolmácsolási feladat Milánóba repített, ahol a Salone del Mobile nemzetközi bútorkiállítás hangulata teljesen elvarázsolt. Ekkor határoztam el, hogy ez lesz a jövőm és azóta több híres olasz bútorgyártó cég magyarországi érdekeit képviselem.”

A Luxury Design egyedi gyártású, luxus minőségű olasz bútorokat kínál az olyan magyarországi lakosság és lakberendezők, belsőépítészek részére, akik számára fontos az egyediség, a prémium minőség és mindenből a legjobbat szeretnék. A prémium kollekciók és az egyedi darabok azon vásárlóinknak készülnek, akiknek kiemelten fontos a tartósság, a minőség, a pompa és a stílus. A Luxury Design partnerség a garancia arra, hogy otthonuk vagy irodájuk berendezési tárgyai minőségben és tartósságban a legmagasabb szintet képviselik, megjelenésükre pedig az exkluzivitás jellemző. A belsőépítészekkel és lakberendezőkkel szorosan együttműködve pedig fényűző és egyben nívós, irigylésre méltó enteriőrt teremtünk.

A Luxury Design kínálatában a kimagasló minőség az elsődleges szempont, több ezer modellből lehet válogatni, legyen az hálószoba, a nappali, az ifjúsági szoba berendezése vagy konyha-, irodai- vagy kerti bútor. A képviselt gyártók és világszerte ismert márkák, a nemzetközi piacon jelentős pozíciót foglalnak el. Ilyenek például a CANTORI, a GIORGIO COLLECTION, a COSTANTINI PIETRO vagy irodai környezet kialakítása esetében a CODUTTI, kültérre pedig a ROBERTI csodálatos termékei.

„Közel 30 éves tapasztalattal, széleskörű olaszországi kapcsolatrendszerrel és a piac átfogó ismereteinek birtokában olyan partnere vagyok tervezőknek, lakberendezőknek, aki a projekt elindulásától kezdve támogatja munkájukat, mindaddig, míg minden a helyére nem kerül. A lakberendezés teljes folyamatát végigkísérem, segítek a bútorok kiválasztásában, megrendelésében, a teljes import folyamat adminisztratív részét intézem és igény szerint a bútorok elhelyezését is segítem a házban, irodában, nyaralóban.”

A Luxury Design Kft. az egyedüli forgalmazója Magyarországon ezeknek az egyedi bútoroknak. Az olasz design és minőség garancia a legfelsőbb körök számára is.

Luxury Design

TERMÉKEK

KÉPEK