Magikal Magyarország

Magikal Magyarország


Magikal Magyarország – Fa-és Pellettüzelésű kandallók, kazánok, kályhák és sparheltek

 

Rólunk
Cégünk a több mint 20 éves múlttal rendelkező olaszországi Magikal vállalat tüzelő berendezéseinek kizárólagos forgalmazója Magyarországon. A Magikal alapítása óta családi tulajdonban lévő cég, amelyet az olaszországi Veronában a Farina család irányít. A család törekvése, hogy prémium minőségű termékeket és az innováció magas fokát hozza el otthonába. A szigorú gyártási minőségbiztosításnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően termékeik a piacon elérhető legmagasabb minőséget képviselik.

Magikal termék portfólió:

  • Fatüzelésű kazánok
  • Pellettüzelésű kazánok – a világ első pellet falikazánja
  • Pellettüzelésű kandallók – vízteres, központi fűtési körre köthető is
  • Fatüzeésű kandallók
  • Pellettüzelésű kályhák
  • Fatüzelésű sparheltek – sütő, főzőlap és kazán egyben

Innovációban élen járunk

A Magikal pellettüzelésű termékekben található forgó tűztér egy innovatív, a világon egyedülálló megoldás. A forgó rostély garantálja a folyamatosan kontrollált, optimális égést, aminek köszönhetően csökkenthető a tüzelőanyag fogyasztás és a szennyezőanyag kibocsátás. Ezzel egyidejűleg biztosított a hamu folyamatos eltávolítása, így nincs szükség a tűztér manuális tisztítására. A forgó rostélynak köszönhetően a Magikal kazánok mérete a piacon elérhető azonos teljesítményű berendezések méretéhez képest szignifikánsan kisebb.

Modern, kényelmes megoldás

Pellettüzelésű berendezéseinkkel azonos komfort és automatizáltság érhető el, mint a gáztüzelésű berendezésekkel. A pelletes berendezéseink vezérelhetőek szobatermosztát vagy telefonos applikáció segítségével. A felhasználó kényelmét tovább növeli a vákuumos pelletbehordó rendszer, amely automatikusan adagolja a tüzelőanyagot, így folyamatos fűtés mellett is elég lehet akár heti egyszeri pelletbetöltés.

A világ első pellettüzelésű falikazánja

A Magikal a Hevo termékcsaládjával egy forradalmian új technológiát vezetett be a pelletkazánok piacára. A fent említett automatizált forgó rostély segítségével egy kompakt, kisméretű pellettüzelésű falikazánt hoztak létre, aminek mérete megegyezik egy hasonló teljesítményű hagyományos gáztüzelésű falikazán méretével. A Magikal HEVO kazán applikáción keresztül is szabályozható és programozható. A vákuumos pelletbehordó rendszer segítségével a tárolóegység elhelyezhető a kazántól akár 6 méterre is (például egy pince helyiségbe vagy garázsba), így a lakótéren kívül is tárolható a tüzelőanyag.

Kulcsrakész megoldás

Komplett, kulcsrakész megoldást biztosítunk. Legyen szó kémény kiépítéséről vagy gépészeti kivitelezésről, mérnökeink szaktudásukkal támogatják a megrendelőt. Bármilyen egyedi igény esetén állunk a rendelkezésükre.

Magikal Magyarország

KÉPEK