Rákosy Glass

Rákosy Glass


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 70 377 8227
info@rakosyuveg.hu

Rákosy Glass Bemutatóterem és Feldolgozóüzem
H-1103 Budapest, Noszlopy utca 3-5.

Nyitva tartás:
Hétfő – Csütörtök: 08.00 – 17.00
Péntek: 08.00 – 15.00
Szombat – Vasárnap: Zárva

facebook.com/rakosyuveg
youtube.com/Rakosy Glass

www.rakosyuveg.hu

Az építészeti üvegmegoldások elhivatott szakértői vagyunk immár több mint 40 éve. Innovatív és kreatív megoldásainkkal a legapróbb belsőépítészeti részlettől a legnagyobb látványos homlokzatig bármilyen terv megvalósítására szívesen vállalkozunk, hiszen elhivatottságunk és szakértelmünk nem ismer határokat, ha üvegről és a hozzá tartozó szerkezetekről van szó.

Az üveg a modern építészetben és belsőépítészetben is egyre nagyobb szerephez jut, köszönhetően annak, hogy esztétikus megjelenése mellett ellenálló, tartós és környezetbarát anyag. A megmunkálhatósága és dekorálhatósága révén olyan felületeken is létjogosultságot nyert, ahol korábban nem használták.

A hagyományokban gyökerező, ugyanakkor naprakész szakértelmünk, valamint egyedülálló technikai felszereltségünk lehetővé teszik, hogy szinte minden elképzelhető felhasználási és esztétikai, stiláris igénynek megfelelő üvegmegoldást gyorsan és rugalmasan el tudjunk készíteni. Így, akár egyedi minta- vagy formatervek alapján, kül- és beltérbe, a megfelelő vasalatokkal kiegészítve egyaránt gyártunk:

  • ajtókat,
  • térelválasztókat, irodafalakat,
  • korlátokat (lépcső, terasz, erkély),
  • zuhanyfalakat és kádparavánokat,
  • falburkolatokat,
  • bútorfrontokat
  • homlokzati burkolatokat, függönyfalakat.

Az adott funkcionális és esztétikai igényeknek megfelelően ezek a termékek lehetnek teljesen átlátszók (víztiszta), egy vagy több színűek, mintásak, nyomtatottak, mindez sík vagy akár hajlított formában, edzett, laminált vagy hőszigetelő kivitelben.

Az egyedi tervek megvalósításán túl kínálatunkban az S39 Hybrid Design-nal közösen fejlesztett LUMINARI designüveg mintakollekciói is szerepelnek, amelyek különleges esztétikájukkal minden stílusban eredeti üvegfelületekkel gazdagítják a megjelenést, akár felújításról, akár új tervezésről legyen szó.
www.luminariglass.com / hello@luminariglass.com

Termékpalettánkat színesíti a Helio Heating fűtő üveg termékcsalád, mely modern és gazdaságos megoldást kínál az esztétikus fűtési rendszer kialakítására. Ez a fűtési mód, amellett, hogy egészséges és hatékony, gyakorlatilag láthatatlan; a háttérbe húzódva végzi feladatát, és hagyja érvényesülni a különböző belsőépítészeti megoldásokat.
www.helioheating.com / info@helioheating.com

Termékeink, kínálatunk megtekinthető az üzemünk mellett létrehozott bemutatótermünkben, ahol kollégáink szívesen segítenek a műszaki szempontból is legjobb megoldás kidolgozásában.

Szolgáltatásaink közé tartozik a terveknek megfelelő beépítés, az ahhoz szükséges szerelvények szállítása, és vállalunk mérnöki tervezést is, ha arra van szükség.

Rákosy Glass

TERMÉKEK

KÉPEK