S39 Hybrid Design

S39 Hybrid Design


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 30 336 8329
posta@s39.hu

H-1074 Budapest, Szövetség utca 39.

Alapító, vezető tervező:
Baróthy Anna
+36 30 258 7092

www.s39.hu

Az S39 Hybrid Design az építészet, a tárgytervezés és a konceptuális művészet eszközeit egyidejűleg alkalmazó designstúdió. Építészeti környezetbe illeszkedő komplex művészeti tervezéssel és a tervek megvalósításának teljes körű gondozásával foglalkozunk.

Portfóliónkat komplex külső- és belsőépítészeti designmunkák, speciális homlokzatok, művészetcentrikus közterek, urbanisztikai projektek, építészeti léptékű objektek és szobrászati felületek alkotják.

Csapatunk a tervezés mellett szakértői tanácsadást is végez, amelynek keretében megbízóink sokrétű tudásanyagunkat, tapasztalatunkat hasznosíthatják. Szakmai támogatást biztosítunk építészeti, design- és technológiai vonatkozású kérdésekben a tervezés vagy megvalósulás bármely fázisában, léptéktől függetlenül. A designtanácsadás mellett a látszóbeton elemek gyári és helyszíni készítésének kérdéseiben, zsaluzástechnikai megoldásokban, üveg és fémhomlokzatok, felületek kivitelezésének megoldási lehetőségeiben és az ezekhez kapcsolódó szakemberek ajánlásában is szívesen együttműködünk.

A tervezés és a szakmai támogatás, tanácsadás mellett tevékenységünk részeként, a tapasztalataink nyomán született a LUMINARI Glass, a Rákosy Glass-szal közösen fejlesztett téralkotó designüveg termékcsaládunk, amely alkalmas személyre szabott, egyedi megoldások megvalósítására kül- és beltérben egyaránt, de emellett olyan beépítésre kész, standard méretválasztékú elemekkel is rendelkezik, mint ajtók, zuhanyfalak és térelválasztók.

A formatervezőkből és építészekből álló csapatunk sokrétű alkotói kompetenciája és kiterjedt partnerhálózata teszi lehetővé a helyspecifikus, egyedi igényekre szabott építészeti-designprojektek magas minőségű megvalósítását. Megbízóink elsősorban építészek, belsőépítészek, tájépítészek, beruházók és generálkivitelezők.

Az elmúlt tíz évben kialakított komplex munkamódszerünk és a számos sikeresen megvalósult projektünk biztosítja az S39 Hybrid Design folyamatos jelenlétét a hazai építészeti- és designszcénában.

S39 Hybrid Design

TERMÉKEK

KÉPEK