Rákosy Glass és S39 Hybrid Design - LUMINARI Glass, a téralkotó designüveg

LUMINARI Glass, a téralkotó designüveg

Tervezés: S39 Hybrid Design Kft.
Kivitelezés: Rákosy Glass Kft.

A LUMINARI Glass lassan egy évtizede van jelen a piacon. Az évek során számos családiház fürdőszobáját vagy konyháját teszi teljessé, de üvegkorlátként, ajtóként és térelválasztó elemként is helyet talált már sokak otthonában. Megtalálható luxusszállodákban is, de olyan közületekben is találkozhatunk a termékkel, mint az Országos Széchényi Könyvtár, a Károlyi-Csekonics Palota vagy a Karcagi Vasútállomás.

A LUMINARI Glass az S39 Hybrid Design és a Rákosy Glass által létrehozott téralkotó designüveg. Minőségét több évtizedes szakmai tapasztalat, alapos tervezői és fejlesztői munka, megbízható alapanyagok és precíz megmunkálás biztosítja. Minden bizonnyal ennek a szakértelemnek köszönhető, hogy a termék, annak létrehozását követően, szinte azonnal Magyar Formatervezési Díjban részesült.

Mintakészlete transzparens, féltranszparens és átlátszatlan formában is elérhető, így különféle igényeknek megfeleltethető. Az üvegfelületek grafikai megmunkálása számos funkciót tölthet be. Legegzaktabb szerepe a dekoráció vagy a vizuális üzenet, de olyan speciális rendeltetése is lehet, mint a kortárs madárvédelem, melynek az egyedi üvegdesign igazán esztétikus megoldását adhatja. Az üveggrafika részleges árnyékolásra is alkalmas, illetve képes tompítani a kívülről belátás lehetőségét. Mindezen funkciók természetesen egyszerre, egymást támogatva is megvalósulhatnak.

A LUMINARI Glass kétrétegű, edzett, laminált, alacsony vastartalmú biztonsági üveg, melynek rétegeire szitanyomással, üvegnyomtatással, illetve textillaminálással kerülhet fel a kiválasztott minta. A különböző üvegmegmunkálási technológiák kombinálásának eredményeként jön létre a termék páratlan formavilága. A minták és színek számtalan változatot rejtenek magukban, ami által mindig egyedi megjelenés biztosított.

Baróthy Anna (S39 Hybrid Design) és Rákosy Eszter (Rákosy Glass) folyamatosan dolgoznak a termék fejlesztésén, követve a technológia haladását és napjaink jövőbemutató lehetőségeit. A friss szemlélet, a folyamatos fejlődni vágyás és a vevői igényekre történő azonnali reagálás teszi a LUMINARI Glasst a piac kedvelt, a szakma által többszörösen elismert termékévé.

 

Rákosy Glass Kft. és S39 Hybrid Design Kft.

www.luminariglass.com

hello@luminariglass.com
+36 30 336 8329
+36 20 571 9555
+36 30 258 7092