MB Kandalló

MB Kandalló


Céges Tag
Budapest, Újfehértó | Magyarország

 

Bemutatóterem:  H-1095 Budapest, Soroksári út 110.
Raktár: H-4244 Újfehértó, Puskin utca 16.

Kapcsolattartó: Kerecsen Eszter
+36 20 272 4477
kerecsen.eszter@lamigahungary.hu

facebook.com/mbkandallo.hu
instagram.com/mbkandallo

A Lamiga Hungary Kft. minőségi kandallók, kályhák, biokandallók, teraszmelegítők, kerti konyhák, kiegészítők, illetve tűzálló anyagok értékesítésével foglalkozó vállalkozás. Európa legjobb kandallógyártóinak elsőszámú importőrei vagyunk a magyar piacon, kizárólagos forgalmazója az ismert és elismert Kratki lengyel gyártónak. Főbb partnereink közé tartozik továbbá az iparágban nemzetközi sikereket elérő Darco, és a német prémium kandallógyártó Spartherm cégcsoport.

Legismertebb webáruházunk az MB Kandalló (www.mbkandallo.hu), amely termékek ezreivel várja leendő ügyfeleit. Próbáltuk a honlapot a lehető leginformatívabban kialakítani, azonban ez nem azt jelenti, hogy elzárkózunk a személyes beszélgetésektől, éppen ellenkezőleg: Budapesten és Újfehértón a bemutatótermeinkben egyaránt várjuk látogatóinkat.

Csapatunk fiatal, dinamikus egyénekből áll, modern és innovatív gondolkodásmóddal. Több éve élünk a kandallók világában, ezalatt az idő alatt pedig igen szerteágazó tudásra tehettünk szert. Azonban a világ változik, és mi sem ragadhatunk meg a múltban: tudásunkat folyamatos képzésekkel bővítjük, hogy mindig naprakészek maradjunk a legújabb technológiákkal, legfrissebb trendekkel.

A megszerzett tudás azonban önmagában nem minden, ugyanis – ahogy mondani szokták – ahány ház, annyi szokás. Mi nem egy betanult séma szerint segítünk ügyfeleinknek megvalósítani egy álmot. Hiszen a vevői igények nem ugyanazok, rengeteg beépítési változat lehet, valamint léteznek olyan egyedi esetek is, amik elsőre lehetetlennek tűnnek. Ezért egyik legfontosabb értékeink közé tartozik a kiváló problémamegoldó képesség, valamint a rugalmas gondolkodásmód.

Ebben a rohanó világban az embernek nem elég a nap 24 órája, hogy lépést tartson önmagával. Ebben próbálunk az ügyfelek segítéségére lenni: nem kell órákig böngésznie az internetet, majd különböző helyekre rohangálnia, hogy beszerezzen mindent, ami a kandalló megépítéséhez szükséges. Vállalatunk generálkivitelezést vállal, aminek során ügyfeleink időt és energiát spórolhatnak. Hiszen a szakmai tanácsadástól kezdve a kandalló beépítéséig ügyfeleink rendelkezésére állunk, sőt, még annál is tovább: a beépítés után, kiegészítők vásárlása vagy épp egyéb technikai jellegű kérdés esetén ismét bizalommal kereshetnek bennünket.

A mai világban a jó szakember igazi kincs, mi pedig az évek során felvettük a kapcsolatot az ország legjobb kandallóépítő mesterembereivel. Ezért nálunk nem csak a kandallóhoz szükséges elemeket tudja megvásárolni, hanem kiváló kandallóépítőt is tudunk ajánlani otthona közelében. Nyugodt szívvel tudjuk ajánlani őket egytől egyig, hiszen a minőségi munka garantált, választását pedig nem fogja megbánni.

Számunkra a kandallóbetét a kandallók szíve. Ennek megfelelően nagyon sok szempontot figyelembe kell venni a megfelelő betét kiválasztásánál. Kínálatunkban nagyon sokféle tűzteret megtalálhatnak, azonban mindegyikben van egy közös tulajdonság: a minőség. Európa legjobb kandallógyártó vállalataival dolgozunk együtt, aminek köszönhetően termékeinknél garantálni tudjuk a magas minőséget. Ezzel olyan élményt tudunk biztosítani a vevőink számára, ami végig kíséri egy életen át.

Alapelvünk, hogy az ügyfél számunkra a legértékesebb, a kandallózást pedig egy élménnyé akarjuk tenni a számukra. Hiszen nincs annál jobb, amikor a hűvösebb időben begyújtjuk a kandallót, látjuk magunk előtt a nyugtató lángcsóvákat, a belőle áradó forróság pedig bizsergeti bőrünket, miközben biztonságot nyújt, és azt érezzük, otthon vagyunk. Hisszük, hogy nálunk nem csak egy terméket talál a sok közül, hanem egy élményt, ami hozzáad a mindennapokhoz.

MB Kandalló

KÉPEK