Nortene

Nortene


Céges Tag
Albertirsa | Magyarország

 

+36 30 632 5905
infohungary@nortene.com

H-2730 Albertirsa Baross utca 85/2.

www.nortene.hu

A Nortene piacvezető márka a kertészeti és barkács ágazatban, több mint 50 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött. Európa szerte 10 leányvállalattal rendelkezünk, termékeink megtalálhatók barkácsáruházakban, kertészeti központokban, mezőgazdasági boltokban, barkácsboltokban és online egyaránt.

A Nortene-nél örömmel végezzük munkánkat, hiszen tudjuk, hogy kizárólag így érhetjük el céljainkat: segítünk megteremteni az álom otthonokat olyan termékekkel, amelyek jó minőségűek, eredetiek, kreatívok, időtállóak és természetesen egyre fenntarthatóbbak. Az Intermas Eastern Europe-ot magas szintű innováció, minőség és szolgáltatás jellemzi, melynek érdekében képzett, versenyképes csapattal dolgozunk együtt. Az elkötelezett hozzáállásunknak köszönhetően ügyfeleinknek és vásárlóinknak bármikor olyan termékeket kínálunk, amelyek személyre szabottan elégítik ki igényeiket.

Megoldásainkkal az erkélyek, teraszok, kertek vagy akár a belső terek teljesen egyedivé alakíthatók, ahol pihenhetünk, jól érezhetjük magunkat és mindemellett a legjobbat hozza ki belőlünk.

Kínálatunk három fő termékcsaládra összpontosít:

  • Kültéri kiegészítők, a kert felújításához és egységesítéséhez szükséges termékek. Itt találhatók dekorációs paneleink, belátáskorlátozóink és műfüveink, melyek a külső terek mellett, beltéren is kiválóan alkalmazhatóak, felhasználásuknak pedig csak a képzelet szabhat határt.
  • Dekoráció, minden lehetséges megoldással környezetének szépítése érdekében. Lépjen túl a kliséken, gondolja újra az apácarácsokat, növényfuttatókat vagy akár a kerti díszeket és alkosson valami újat, valami különlegeset. Szintetikus zöldfalaink segítségével pedig egyszerűen varázsolhat unalmas terekből burjánzó és élettel teli dzsungelt, mert nálunk a zöldfal az új tapéta!
  • Hobbikerti eszközök, mindazok számára, akik városi vagy vidéki kertben szeretnének növényeket ültetni, termeszteni. Beszélhetünk veteményesről vagy akár egy benti konyhakertről, nálunk a fóliától az ablakpárkányra helyezhető hajtatóig minden szükséges kiegészítőt megtalál. Lehet kicsi, lehet nagy a kert, de hogy csoda lakik benne az számunkra biztos.

Büszkék vagyunk a múltunkra, biztosak vagyunk a jövőnkben, hisz tudjuk, hogy a boldogság a kertben terem.

Nortene

TERMÉKEK

KÉPEK