Tubadzin

Tubądzin


A Tubądzin-csoport

A Tubądzin-csoport a lengyel, vezető kerámialap-gyártók egyike, élenjáró az innovációban. 1983-as megalakulása óta következetesen fejleszti kínálatát, hogy az mindinkább igazodjon a piac elvárasaihoz. Kerámialapjaik nem csak elismerten a legmagasabb színvonalú dizájnt követik, de a minőségi feltételek betartásáról is igen szigorú ellenőrzés gondoskodik. Így minden egyes termékük tökéletesen megfelel az európai követelményeknek, szabványoknak.

A Tubądzin-csoport gazdag választékába négy márka tartozik: a Tubądzin, a Korzilius, az Arte és a Domino. Mindhárom egyedi, jól megkülönböztethető arculattal rendelkezik. A termékek gazdag stílusvilága, mintája, mérete korlátlan lehetőségeket biztosít a felhasználóknak.

A Tubądzin márka az egyedi megoldásokat keresők választása lehet. A márka különleges, elegáns kollekciói egészen egyedivé és megismételhetetlenné alakítják az adott teret. A márkához öt termékcsoport tartozik: a Tubądzin; a Colour – ezek nagyméretű és telt, élénk, színű lapok; a Pastel – melyet kifejezetten a projektek számára fejlesztettek ki, így minden speciális normának is megfelel; a mediterrán ihletésű Majolika; valamint a híres-neves lengyel divattervező, Maciej Zień által megálmodott prémium kollekciók.

A Tubądzin márka idei nagy újdonsága a máris kiugróan népszerű az All in white, valamint a nagy,  30×75 cm méretű kollekciók, amelyek kifejezetten a lakberendezők örömére készültek.
Az idén azonban még egy NAGY meglepetéssel készül a gyár: új gyártóüzemet avat ősszel, s így gigantikus méretű greslapok is kerülnek majd a piacra!

Kereskedelmi partnereink

A Tubądzin-csoport számára rendkívül fontosak kereskedelmi partnerei. A kerámialapok forgalmazása nagykereskedőkre épül, ők szolgálják ki a szalonokat, viszonteladóikat.

A gyárnak Lengyelországban több mint 100 nagykereskedő által közvetve ezernél is több partnere van, s a forgalmazók elkötelezettsége lehetővé teszi, hogy az eladás színvonala folyamatosan növekedjék.

A Tubądzin-csoport számára ugyanis nagyon fontosak a visszajelzések, mivel arra törekszik, hogy minél gyorsabban reagáljon a vevők igényeire.

A hazai piacon kívül egyre több országban ismerik és kedvelik termékeinket. Így Ausztriában, Belgiumban, Bulgáriában, Orosz-, Fehérorosz-, Lett-, Svéd-, Cseh-, Észt-, Francia-, Görög-, Német- és Írországban, Hollandiában, Kazahsztánban, Moldáviában, Norvégiában, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában, az Egyesült Királyságban és természetesen sok éve már Magyarországon is találkozhatunk velük számos fürdőszobaszalonban, erről pontosabb tájékoztató található pl. a  www.csempemania.hu weboldalon.

Ceramika Tubądzin

TERMÉKEK

KÉPEK